Se VM-kvartfinalen Danmark – Egypten med online live streaming hos bet365! Det bliver spændende at se de danske håndboldherrer, når de onsdag aften møder Egypten ved VM i håndbold. Hvis du ikke skal se håndbold i TV, så kan du heldigvis streame kampen online med en konto hos bet365.

Danmark er selvfølgelig store favoritter til at besejre Egypten, og dermed gå videre til semifinalen. Alligevel er Egypten en farlig modstander. Dels spiller de på hjemmebane i Cairo, hvor der ganske vist ikke er tilskuere, men det er alligevel vante rammer for dem.

Derudover, så har der været så meget usikkerhed omkring forholdene på hotellet, og sjovt nok har mange af Egyptens modstandere slidt med sygdom før kampene.

Alligevel skal Mikkel Hansen og de andre stjerner have niveauet til at besejre Egypten i en tom hal.

Egypten har masser af selvtillid

Selvom der håndboldmæssigt er stor forskel på Danmark og Egypten, så bliver det ikke en nem kamp for de danske håndboldherrer.

Onsdag aften møder de et egyptisk håndboldlandshold, som er fyldt med selvtillid.

  • Det bliver en hård kamp for os, men det er bare en kamp. Vi er klar til at dø i kampen for at spille os videre og gøre det positivt for os. For at vinde noget stort er man nødt til at gøre noget stort. Vi vil forsøge at gøre det, siger Ali Zeinelbaedin til TV2 Sport
  • Det er stort for os at være i kvartfinalen, og drømmen er gået i opfyldelse, afslutter den egyptiske profil.

Selvom der officielt set spilles uden tilskuere i Cairo, så er der alligevel lidt tvivl om troværdigheden hos de egyptiske arrangører.

Flere gange har et betydeligt antal folk alligevel siddet på tilskuerpladserne ved flere kampe.

Danmarks profiler har fået hvil

Danmark har på intet tidspunkt ramt det topniveau, som vi har. Det har simpelthen ikke været nødvendigt på grund af den relativt begrænsede modstand, som vi har mødt.

Allerede inden mandagens mellemrundekamp imod Kroatien var Danmark sikret førstepladsen i mellemrundegruppen, så der var ingen grund til at belaste profilerne alt for meget.

Derudover, så har den danske trup haft noget sygdom, hvilket blandt andet har holdt Mikkel Hansen ude.

Det er svært at sige præcis, hvordan de danske spillere har det i øjeblikket. Det kan dog være nøglen til succes, at flere danske stjerner har fået marginalt med spilletid, hvis vi sammenligner med vores egyptiske rivaler.

Kom så Danmark!


bet365 håndbold