Se Danmark – Kroatien : Sådan streamer du VM Håndbold!

VM Håndbold 2021 Mænd: Se Danmark – Kroatien online med live streaming hos bet365. Håndboldherrernes kamp imod Japan kan både ses med live streaming på nettet eller i TV.

Hvis du vælger at live streame, så kan du både se Danmark – Kroatien på mobil, tablet og PC. Du kan endda caste kampen på dit TV, så der er mange fordele ved at benytte live streaming.

Se Danmark – Kroatien her!

Kroatien har ikke imponeret ved VM 2021

De fleste husker nok den gyldne generation af kroatiske håndboldspillere, som vandt trofæer på stribe i 00erne.

Kroatien vandt både VM i 2003 og OL i 2004, men siden er det ikke gået ret godt for kroatisk håndbold.

Domagoj Duvnjak, som skulle løfte den tunge arv efter Ivano Balic, er for ustabil i sine præstationer. Med sine 705 mål i 191 landskampe, er han stadig Kroatiens største profil, men Duvnjak har svært ved at bære holdet hele vejen.

Kroaterne har heller ikke leveret de flotteste resultater ved denne VM-slutrunde. De åbnede VM ved at spille 29-29 imod Japan, hvilket var utroligt skuffende.

Siden slog de Angola og Qatar efter relativt middelmådige indsatser, og selvom de står med glimrende muligheder for at gå videre til kvartfinalen, så skal Danmark være på et højere niveau.

Kroatien ledes stadig af den legendariske træner Lino Cervar, som også stod i spidsen for landsholdet fra 2002 til 2010.

Danmark kan tage længe ventet hævn

I en periode var det nærmest obligatorisk, at Danmark og Kroatien skulle mødes ved en stor slutrunde.

Da vi begge var blandt verdens bedste håndboldnationer i mange år, så kunne det næsten ikke undgås.

Det er dog ved at være længe siden, at vi har mødt de kroatiske håndboldherrer. Det skete ved OL i 2016, som Danmark i øvrigt endte med at vinde.

Danmark og Kroatien mødte hinanden i det indledende gruppespil, hvor Kroatien vandt 27-24. Lasse Svan Hansen og Domigoj Duvnjak blev i øvrigt holdenes topscorere med hhv. ni og otte mål.

Der har været mange mindeværdige kampe mellem Danmark og Kroatien, og man kunne håbe på, at mandagens kamp bliver endnu en.

Hverken Danmark eller Kroatien kan være tilfredse med blot at nå kvartfinalerne ved en VM-turnering med 32 hold.

Foruden Duvnjak, så er der også flere andre gamle kendinge med i truppen. Ivan Cupic, Zeljko Musa, Zlatko Horvat og Manuel Strlek er nok de mest kendte profiler.

Kom så Danmark!

bet365 håndbold

Sponsoreret

Se Danmark – Japan Online: Sådan streamer du VM Håndbold!

VM Håndbold 2021 Mænd: Se Danmark – Japan online med live streaming hos bet365. Håndboldherrernes kamp imod Japan kan både ses med live streaming på nettet eller i TV.

Hvis du vælger at live streame, så kan du både se Danmark – Japan på mobil, tablet og PC. Du kan endda caste kampen på dit TV, så der er mange fordele ved at benytte live streaming.

Se Danmark – Japan her!

Danmark og Japan mødes i sjælden kamp

Danmark spiller lørdag aften den anden kamp i mellemrunden under VM i Håndbold 2021 i Egypten.

Modstanderen er Japan, som ikke er en stor håndboldnation. De har dog leveret nogle ganske flotte resultater i det indledende gruppespil, hvor de spillede uafgjort imod Kroatien, mens de besejrede Angola snævert.

De tabte dog imod Qatar, og Danmark skal være niveauer over det japanske håndboldlandshold.

Japan har været med i et hav af VM-slutrunder, men deres 10. plads i 1970 er stadig deres bedste resultat.

De var var faktisk det dårligste hold ved VM i 2019. Det vil altså være en katastrofe, hvis ikke Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre danske stjerner formår at slå Japan.

Med undtagelse af Rennusuke Tokuda og Shuichi Yoshida, som begge er på kontrakt i polske Grupa Azoty Tarnow, så spiller de japanske spillere i den nationale liga.

Sammenlignet med det danske landshold, så stiller Japan med et ungt og urutineret hold. Den mest rutinerede spiller er Jin Watanabe, som har spillet 87 landskampe.

Japans landstræner er islanske Dagur Sigurdsson, som tidligere har stået i spidsen for Füchse Berlin og Tyskland.

Nikolaj Jacobsen skal spare profiler

Danmark har haft et relativt overkommeligt VM-program indtil videre, men det ændrer sig nu. Efter kampe imod Bahrain, DR Congo, Argentina og Qatar, som ikke er ret stærke hold, så skal vi nu møde nogle af verdens stærkeste hold.

Vores næste og sidste mellemrundekamp er mod Kroatien. Den kamp spilles allerede om to dage, og der venter forhåbentlig flere kampe i næste uge, hvor der spilles kvart- og semifinaler.

For at de danske profiler kan være friske imod Kroatien, så vil det være optimalt, hvis de ikke behøvede at spille hele kampen imod Japan.

Landstræneren udtaler sig altid med meget respekt for modstanderne, og han kommer ikke til at sige, at han vil spare spillere, men inderst inde håber han nok på et tidligt forspring, så truppens marginalspillere kan få noget vigtig spilletid.

Vi forventer helt klart, at Danmark udbygger den fine sejrsstime, når vi møder et svagt japansk landshold.

Kom så Danmark!

Danmark – Qatar Live Stream: Se VM-Håndbold Online Her!

Se Danmark – Qatar med online live streaming – den bedste måde at se håndbold VM 2021 på!

Danmark tager torsdag aften hul på mellemrunden ved VM i Håndbold 2021, som afholdes i Egypten.

Modstanderen er Qatar, som umiddelbart er stærkere end vores modstandere i gruppespillet, men som også skal være et niveau eller to under Danmarks håndboldherrer.

Efter kampen imod Qatar, skal Danmark møde Japan og Kroatien i mellemrunden. Herefter er vi forhåbentlig gået videre til kvartfinalen.

Se Danmark – Qatar: Sådan live streamer du håndbold VM 2021

Mellemrundekampen mellem Danmark og Qatar kan live streames online hos bet365. Ved at oprette en konto hos bet365 har du adgang til at se alle kampe fra VM i håndbold 2021, og du kan både se kampene med mobil, tablet og PC!

Foruden Håndbold VM 2021, så kan du også live streame masser af andet sport hos bet365. Det kunne blandt andet være fodboldligaer som Serie A og Bundesligaen, men det kunne også være kvindernes håndbold-EM for eksempel.

Se Danmark – Qatar her!

Danmark kom fint igennem gruppespillet

Det har været en smule kaotisk, men Danmark er kommet fint igennem de første tre kampe ved VM i håndbold.

Vi har besejret Bahrain, DR Congo og Argentina uden for alvor at folde os ud, og man må formode, at vi bliver bedre efterhånden som vi spiller flere kampe ved slutrunden i Egypten.

Landstræner Nicolaj Jakobsen har haft muligheden for at fordele spilletiden over alle spillerne. Spillere som Niklas Landin, Lasse Svan Hansen og Mikkel Hansen skal bære os i de vigtige kampe, og da de stort set ikke har spillet nogle minutter i gruppespillet, så bør de havde masser af kræfter nu.

Landstræneren har ligeledes bekræftet, at Jacob Holm sidder ude med en skade imod Qatar, men han bør komme tilbage senere i VM-turneringen.

Qatar er ikke skræmmende

Qatar deltog i en VM-slutrunde for første gang i 2003. De har stort set ikke lavet andet end at tabe før slutrunden i 2015, hvor de selv var værter.

Efter en meget kontroversiel slutrunde endte Qatar på andenpladsen. De har fortsat en masse nationaliserede spillere i truppen, men de befinder sig på et tilpas lavt niveau til at kunne true Danmark for alvor.

Qatar åbnede VM ved at besejre Angola med 30-25, hvorefter de slog Japan med 31-29. I den tredje og sidste gruppekamp tabte Qatar 26-24 til Kroatien.

Qatars største profil ved denne VM-slutrunde har været venstre back Frankis Carol, som til dagligt spiller i portugisiske Sporting CP.

Vi har dog tiltro til, at Henrik Møllgaard og de andre danske forsvarsspillere er stærke nok til at håndtere ham.

Se Danmark – Argentina Online: Stream Håndbold

Se VM Håndbold-kampen Danmark – Argentina direkte med online live streaming hos bet365! Tirsdag aften spiller Danmarks håndboldherrer den tredje kamp ved VM 2021, når vi møder Argentina.

Danskerne er selvfølgelig store favoritter til at vinde kampen, men der er mange usikkerheder ved denne slutrunde, så der er ingen garanti for en dansk sejr.

Danmark – Argentina Live Stream: Se VM Håndbold Online

Du kan se håndbold-kampen mellem Danmark og Argentina med online live streaming hos bet365. Det kan du fordi bet365 har købt rettigheder til at vise samtlige kampe fra Håndbold-VM 2021, og du slipper dermed for at betale for dyre streaming-tjenester.

Alle kampe fra VM i Håndbold 2021 kan live streames direkte med mobil, tablet og PC hos bet365!

Se Danmark – Argentina her!

Argentina venter Danmark i gruppens sværeste kamp

Efter relativt overkommelige opgaver imod Bahrain og DR Congo, så venter der nu Danmark en lidt sværere modstander i form af Argentina.

Håndbolden i Sydamerika har oplevet en stor vækst i de seneste år, og Argentina er nok det bedste hold på kontinentet.

I modsætning til den seneste kamp imod DR Congo, så har landstræner Nikolaj Jacobsen meldt ud, at han ikke bare kan skifte spillerne, som det passer ham i denne kamp.

Der er Argentina simpelthen for stærke til ifølge landstræneren.

Det betyder altså, at vi skal forvente at se Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre superstjerner i størstedelen af kampen.

Hvis forspringet bliver stort nok, så skal de største profiler spares, så der kan gives spilletid til reservespillerne.

Når alt kommer til alt, så skal der simpelthen bare være klasseforskel på de to mandskaber.

Danmark er forsvarende verdensmestre og en naturlig favorit til at vinde guldet igen i 2021. Omvendt har Argentina aldrig prøvet at komme længere end en mellemrunde ved VM.

Størstedelen af den argentinske trup spiller til dagligt i spanske klubber, så de er væsentligt stærkere end DR Congo, som vi mødte i søndags.

Danmark har aldrig tabt til Argentina

Danmark og Argentina har mødt hinanden seks gange på herresiden. Den første kamp blev spillet ved VM i 2011, hvor Danmark vandt 31-24.

Danmark har vundet fem af de seks kampe, mens kampen ved VM i 2015 endte uafgjort 24-24. Vores seneste møde var tilbage i 2017, hvor vi vandt hele 33-22.

Man skal dog huske på, at netop denne VM-slutrunde afholdes under meget specielle forhold.

Det virker på ingen måde som om, arrangørerne har styr på sagerne, og det vil desværre ikke være den store overraskelse, hvis VM 2021 ikke blev færdigspillet.

Kom så Danmark!

Se Danmark – DR Congo: Live Stream Håndbold VM 2021

Se Danmark – DR Congo: Stream VM Håndbold 2021

Du kan se håndboldkampen mellem Danmark og DR Congo hos bet365. Med en finansieret konto hos bet365, så kan du nemlig live streame alle Danmarks kampe ved VM i håndbold 2021 for mænd.

Man kan både live streame håndbold med mobil, tablet og PC, så det er lidt nemmere end at købe dyre TV-pakker.

Se Danmark – DR Congo her!

Danmark skal slå DR Congo nemt

Der bør aldrig være tvivl om udfaldet af søndagens VM-kamp mellem Danmark og DR Congo, som spilles i en tom hal i Cairo.

Danmark startede med en sejr i fredagens premierekamp imod Bahrain, og vi skal fortsætte de gode takter, når vi møder et af VMs dårligste hold.

Den Demokratiske Republik Congo er med til VM i håndbold for første gang nogensinde, og der er selvfølgelig ikke de store forventninger.

Deres største resultat i håndbold er en fjerdeplads ved de Afrikanske Mesterskaber i 1992 og 2010.

Omvendt har de danske håndboldherrer vundet medaljer på stribe igennem mange år, og vi kommer til VM i Egypten som forsvarende verdensmestre.

Ikke nok med, at vi skal besejre DR Congo klart, så skal vi helst også rotere meget på holdet for dermed at dosere kræfterne bedst muligt.

Danmark og DR Congo har aldrig mødt hinanden i en håndboldkamp før.

DR Congo spiller for fremtiden

Der er ikke noget tvivl om, at der er lysår mellem Danmark og DR Congo, når det kommer til håndbold.

Det ville således også være en historisk katastrofe for de danske håndboldherrer, hvis de ikke vinder kampen, men for DR Congo forholder det sig en smule anderledes.

En af holdets profiler, Aurélien Tchitombi, forklarer i et interview med IHF, hvordan VM-debutanterne ser på det.

– For os er Egypten 2021 ikke en konkurrence, fordi det er vores første gang. Det er mere en ny oplevelse, hvor vi skal lære at være præcise i vores spil, have den rigtige attitude opførsel, for det er en ny verden, og vi er som børn i denne turnering.

– Vi skal tænke på vores mål, og hvis vi kan vinde en kamp, så vil det være helt skørt.

– Hvorfor ikke vinde en kamp i gruppen, og få vores billet til mellemrunden, spørger han retorisk.

– Men selv, hvis vi ikke opfylder vores målsætning, og kun vinder en enkelt kamp i slutrunden, så er det stadig et godt resultat for os. Vores mål er at vise, hvordan congolesisk håndbold har vokset, og vil fortsætte med at udvikle sig.

Danmarks landshold befinder sig i den helt modsatte situation, hvor alt andet end et forsvar af VM-titlen vil være skuffende.

Kom så Danmark!

Se Danmark – Bahrain: Live Stream Håndbold VM 2021 Online

Se håndboldkampen Danmark – Bahrain online med live streaming hos bet365! VM i håndbold 2021 er begyndt, og for Danmark starter det fredag aften, når vi møder Bahrain, og du kan selvfølgelig live streame hele kampen online.

Danmark – Bahrain Live Stream: Se Håndbold VM 2021 Live Stream

Du kan se Danmark – Bahrain med online live stream hos bet365. Bet365 har nemlig købt rettighederne til at vise alle kampe fra VM i håndbold 2021 online i Danmark, og du skal blot have en finansieret konto for at se håndbold på nettet.

Med bet365 kan du både live streame Danmarks kampe med mobil, tablet og PC.

Se Danmark – Bahrain her!

Danmark kan bruge hele truppen imod Bahrain

Det er ikke helt tosset for Danmark at åbne VM 2021 imod Bahrain. Golfstaten er ganske vist ved at udvikle en god håndboldkultur, men de er flere niveauer under Danmark.

Medmindre de danske håndboldherrer møder op i elendig form, så bør de køre Bahrain over uden de store problemer.

Med tanke på, at der venter en hård og kompakt VM-slutrunde forude, så er det faktisk en glimrende mulighed for landstræner Nikolaj Jacobsen til at teste samtlige spillere.

Vi forestiller os, at han starter med de stærkeste spillere på banen, og dermed får bygget en solid føring op.

Efterhånden som vi har fået afstand ned til Bahrain, så kan Jacobsen begynde at spare eksempelvis Mikkel Hansen og Lasse Svan Hansen.

Skulle kampen mod forventning blive tæt, så kan det blive svært at fordele spilletiden optimalt.

Resultatet er som sådan ikke så vigtigt, så længe vi altså vinder kampen. Med tanke på, at vi er kommet i gruppe med DR Congo, Argentina og Bahrain, så er der slet ingen undskyldninger for ikke at gå videre til mellemrunden med maks point.

Henrik Toft Hansen har meldt fra til VM

Desværre, så blev Danmark ramt af sygdom op til slutrunden. Mere præcist, så har vores fremragende stregspiller Henrik Toft Hansen desværre meldt afbud til VM-slutrunden i Egypten.

Han er både en nøglespiller i offensiven og defensiven, og vil naturligvis blive savnet meget. Vi har i skrivende stund fire stregspillere i bruttotruppen.

Anders Zachariassen, Simon Hald, Magnus Saugstrup og Benjamin Jakobsen er udvalg, og selvom de ikke har Toft Hansens niveau, så bør de være gode nok til at spille med på dette niveau.

Foruden Henrik Toft Hansen, så har Rasmus Lauge og Casper U. Mortensen tidligere meldt afbud. Det er altså et svækket landshold, men når man kigger på nogle af de andre VM-mandskaber, som er blevet ramt af coronaudbrud, så er situationen hos Danmark måske ikke så slem igen.

Bahrain har vundet en ud af 21 VM-kampe

Det er nok de færreste, der forbinder Golfstaten Bahrain med håndbold. Sporten har oplevet en stigende popularitet i det seneste årti, og Bahrain deltog i 2011 i en VM-slutrunden for første gang.

De har været med til VM i 2011, 2017 og 2019. De har sammenlagt spillet 21 kampe, og faktisk kun formået at vinde en kamp. Det skete, da de besejrede Japan med 23-22.

Kom så Danmark!

VM Håndbold Live Streaming & TV: Se VM Håndbold 2021 Online

Se VM i håndbold for mænd 2021 online med live streaming! I denne optakt guider vi dig til at live streame alle kampe under Håndbold-VM 2021.

Danskere er nemlig så heldige, at bet365 har købt rettighederne til at vise samtlige håndboldkampe fra VM 2021, som du kan live streame med mobil, tablet eller PC.

Det betyder egentlig, at du kan klare dig igennem hele VM med en konto hos bet365.

Se håndbold hos bet365 her!

Den 14. januar 2021 fløjtes der op til VM i håndbold 2021, som afholdes i Egypten. De forsvarende verdensmestre fra Danmark er kommet i Gruppe D, hvor vi skal møde Argentina, Bahrain og DR Congo.

Det bør ikke være videre problematisk for os at gå videre til mellemrunden. Herfra skal det også være en formsag at gå videre til kvartfinalen, hvor det begynder at blive lidt mere svært.

Alt i alt, så er Danmark en af de store favoritter til at vinde VM i håndbold 2021.

Danmarks profiler

Når man kigger på de største profiler under VM i håndbold, så kan man naturligvis ikke komme udenom Mikkel Hansen.

Han er flere gange blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller, og hvis Danmarks skal vinde VM 2021, så skal venstre backen naturligvis også være i topform.

En anden vigtig profil hos Danmark er keeper Niklas Landin. Han har været blandt verdens absolut bedste målvogtere i de seneste mange år, og kan han holde sin redningsprocent omkring de 50, så begynder det at ligne noget.

Generelt har vi et helt fantastisk hold, som landstræner Nikolaj Jacobsen også plejer at få det maksimale ud af.

Kigger man udenfor Danmarks grænser, så er de profilerede spillere Luc Abalo og Raul Entrerrios blandt de mest interessante og største navne.

VMs bedste hold

Danmark bliver vurderet som de stærkeste landshold sammen med Frankrig, Spanien og Norge.

Frankrig har igennem en årrække været totalt dominerende i herrehåndbolden, men de skuffede fælt ved EM i 2020.

De må til VM i 2021 undvære Nikola Karabatic, som selvfølgelig er et kæmpe tab. De har dog så mange verdensstjerner, at de sagtens kan vinde VM ligesom de gjorde i 1995, 2001, 2009, 2011, 2015 og 2017.

Vores norske naboer har traditionelt set været størst indenfor kvindehåndbold, men herrerne er steget i graderne over de seneste år.

Danmark vandt i 2019 VM-finalen med hele 31-22 over Norge. Vi havde hjemmebanefordelen dengang, hvilket vi bestemt ikke har i 2021, hvor VM afholdes i Egypten.

Der bliver selvfølgelig ikke åbnet op for tilskuere i hallerne, hvilket tager noget af stemningen. Vi er dog sikre på, at danskerne nok skal sidde klar foran skærmen, når første de danske håndboldherrer går på banen.

Sådan ser du VM i håndbold 2021: Online live streaming og TV

Du har to muligheder, hvis du vil se håndboldkampene under VM 2021. Du kan enten live streame håndbold på enten mobil, tablet eller PC eller også kan du vælge at se håndbold i TV.

TV2 sender alle Danmarks kampe ligesom der også sendes en masse håndbold på TV2 Play, hvor det dog koster en månedlig betaling.

Det slipper du for, hvis du blot opretter dig hos bet365, hvor du kan se samtlige VM-håndboldkampe med mobil, tablet eller PC.

Kom så Danmark!

Live stream VM i håndbold for kvinder 2019 online!

Se VM i håndbold for kvinder 2019 online med live streaming!

Sådan ser du VM håndbold 2019 online!

Samtlige kampe under VM i håndbold kan nemlig live streames bet365.

Uanset om det er Danmark, Norge eller Sveriges landskampe du vil se under VM i håndbold 2019, så kan du se kampene online.

Du skal blot have en konto eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer, og så har du ret til at se samtlige kampe ved VM i håndbold for kvinder.

I november og december 2019 skal det danske kvindelandshold kæmpe med 23 andre nationer om at vinde VM i kvindehåndbold, som bliver holdt i Japan.

Danmark har ikke et af de absolut bedste hold i kvindehåndbold, men omvendt så er vi en af outsiderne til at vinde VM for anden gang.

Norge og Frankrig er de store favoritter til at vinde, men uanset om Danmark ikke skulle gå hen at vinde VM-slutrunden 2019, så venter der en masse fantastisk håndbold, som du kan se på din computer, mobil og tablet.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har dog skabt flotte resultater, og mange af spillerne kender hinanden fra deres klubber, så måske kan vi vinde nogle overraskende medaljer?

Danmarks profiler til VM

Der er sket en del siden vores gyldne generation af jernladies, som vandt OL i håndbold i både 1996, 2000 og 2004.

Vi er ikke længere blandt de bedste landshold i verden på kvindesiden, men derfor har vi stadig nogle dygtige spillere.

Vores store stjerne er venstre back Stine Jørgensen, som til dagligt spiller for Odense Håndbold. Hun har med 140 landskampe og 455 mål for det danske landshold enormt meget erfaring på et ellers ungt landshold.

Vi er generelt godt rustet på venstre back, da vi også har en stærk backup i Anne Mette Hansen, som spiller i Gyori.

Derudover har vi en dygtig og rutineret keeper i Sandra Toft, som spiller i franske Brest Bretagne. Med sine 30 år er hun den ældste spiller i truppen, hvilket også fortæller noget om den mangel på rutine, der er i truppen.

Et interessant talent er Kristina Jørgensen, som er på kontrakt i Viborg HK, hvor hun dog ikke nødvendigvis kommer til at spille særligt længe.

Hun blev kåret til MVP (den mest værdifulde spiller) ved U19-EM i 2017, hvor Danmark i øvrigt vandt bronzemedaljer.

På trods af sine kun 21 år, så har hun allerede spillet over 30 landskampe, og kunne sagtens vise sig at blive en stor profil over de næste par år.

Du kan som sagt følge det danske kvindelandshold i deres kamp om at vinde VM i håndbold 2019 online med bet365s live streaming!

 

Se VM-finalen 2019 Danmark – Norge med live streaming!

bet365 håndbold

Se Danmark – Norge med online live streaming!

Så gælder det VM-finalen mellem Danmark og Norge, som du selvfølgelig kan live streame online.

Live Stream Danmark – Norge hos bet365 lige her!

Regler og vilkår gælder | 18+ | Live Streaming kræver penge på kontoen

Der venter et brag af en kamp i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor vi forvente romkring 15.000 danskere på plads, så stemningen kommer heller ikke til at fejle noget, når Danmark og Norge går på banen for at slås om VM-guldet i herrehåndbold.

Danmark og Norge har allerede mødt hinanden under VM i 2019. Det skete i en mellemrundekamp, hvor man tydeligt så klasseforskellen på de to mandskaber.

Mikkel Hansen lavede hele 14 kasser ved den lejlighed, og hvis han bare har halvt så god en dag, så bør vi have enormt gode chancer for at sikre os vores første VM-guld i herrehåndbold.

Danmark skal fortsætte det gode angrebsspil

Danmark vandt som bekendt semifinalen imod Frankrig. Det lignede på forhånd en lige kamp, men Danmark var klasser bedre, og vi vandt kampen med utrolige 38-30.

Det er helt uhørt at score 38 mål imod Frankrig i så vigtig en landskamp, men der har været mange positive overraskelser under VM i 2019, hvor Danmark har gjort rent bord indtil videre.

Morten Olsen kom ind i den kamp, og spillede sin bedste kamp under dette VM. Han var farlig fra distancen og gik godt med i det etablerede angrebsspil, hvilket man i øvrigt også kan sige om samtlige andre fra Danmarks bagkæde.

Således kan vi nok godt forvente en bagkæde med Mikkel Hansen, Rasmus Lauge og Morten Olsen fra kampens start.

Hvis vi har samme effektivitet, som vi havde imod Frankrig i VM-semifinalen, så er der ingen tvivl om, at vi vinder finalen imod Norge.

Sander Sagosen skal holdes nede for Norge

Norges klart bedste spiller hedder Sander Sagosen, som til dagligt spiller sammen med Mikkel Hansen i Paris Saint-Germain.

Med sine kun 23 år har han fortsat meget fart i benene, og han er fantastisk til at sætte en mand af. Han spillede sin dårligste landskamp i mange år imod Danmark i mellemrundekampen, men han kan næsten kun gøre det bedre denne gang.

Ved den lejlighed skyldtes det, at det danske forsvar var godt forberedt på ham, og så pillede Niklas Landin stort set alle hans skud.

Danmark skal passe på Norges kontraspil

Norge er nok det bedste landshold i verden til at løbe kontra. Deres fløjspillere løber på alt, og det er meget svært at lukke ned for medmindre man er godt forberedt på det.

Det var Danmark dog ved den lejlighed. Vi sørgede for ikke at smide nogle dumme bolde væk, og vi afsluttede samtidigt vores angreb med skud på mål, som gør det lidt sværere at løbe kontra imod.

Selvom Danmark kun vandt kampen med fire mål, så var der klasseforskel fra start til slut. Det bør også give Danmarks landshold en masse selvtillid før kampen i Jyske Bank Boxen, som starter 17.30.

Danmark er stærke imod Norge

Danmark og Norge har mødt hinanden masser af gange i løbet af de senere år, og man må sige, at Danmark har et godt tag på vores norske naboer.

De seneste fem landskampe mellem Danmark og Norge er endt med fire danske sejre og kun en enkelt norsk sejr.

Norges eneste sejr imod Danmark kom den 6. januar 2018, hvor de vandt med 27-25 i en Golden League-kamp.

Danmark har nu alletiders chance for at vinde guld, og så endda foran vores egne fans i Herning.

Se de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Danmark og Norge her:

Danmark – Norge: 30-26

Norge – Danmark: 23-33

Danmark – Norge: 25-27

Danmark – Norge: 24-19

Danmark – Norge: 34-30

Norge – Danmark: 28-33

Danmark – Norge: 31-32

Danmark – Norge: 34-22

Norge – Danmark: 32-26

Norge – Danmark: 23-35

Se Danmark – Norge med live streaming

Du kan som bekendt live streame VM-håndboldfinalen 2019 mellem Danmark og Norge direkte hos bet365. På den måde behøver du ikke at se håndbold i TV, og du kan i stedet se VM-håndbold med mobil, tablet eller computer.

Se Håndbold VM 2019 Online: Danmark – Frankrig Live Stream

VM-Håndbold 2019 Semifinale: Se Danmark – Frankrig med live streaming!

Danmark er klar til semifinalen ved VM i håndbold 2019, og vi skal møde Frankrig. Du kan selvfølgelig live streame kampen online!

Efter sejren imod Sverige, som var vores ottende sejr på stribe ved dette mesterskab, skal Danmark nu møde andenpladsen fra den anden mellemrundegruppe, Frankrig.

Vi har i de seneste mange år haft det svært imod Frankrig, men vi bliver vurderet som favoritter

Du kan se Danmark – Frankrig med bet365s live streaming her!

Regler og vilkår gælder | 18+ | Live Streaming kræver penge på kontoen

Danmark har ikke hjemmebane imod Frankrig

Under samtlige af Danmarks otte kampe indtil videre har landsholdet fået enorm støtte fra de omkring 15.000 tilskuere i Jyske Bank Boxen.

Det kommer vi dog ikke til at få denne gang, da begge semifinalerne spilles i Hamburg, og det kan vise sig at have stor betydning for Danmark.

Selvom mange danskere forventes at tage turen til Hamborg for at se kampen mellem Danmark og Frankrig, så må man forvente, at hovedparten af tilskuerne er tyske.

Derudover vil en del franske tilskuere nok også finde vej til hallen i Hamborg, hvor der er plads til 16.000 mennesker.

Frankrig er ikke så stærke som tidligere

Frankrig har domineret håndbolden i de seneste mange år. Med tre VM- og EM-titler i løbet af det seneste årti, så har ingen været i nærheden af dem, men de virker ikke lige så stærke i disse dage.

Nikola Karabatic har altid været den store stjerne, men han dominerer ikke længere på samme måde. Med hans 300 landskampe for Frankrig er han dog stadig en stor kapacitet at have med på holdet.

Af spillere på det tidligere storhold er der ikke mange år tilbage, men Luc Abalo, Michael Guigou og Cedric Sorhaindo er fortsat med i truppen, som styres af Didier Dinart.

Mikkel Hansen og Niklas Landin er Danmarks nøgler

Danmark har bevist, at vi har en bred trup til rådighed. Niveauet blandt reserverne har vist sig at være fint, men der er dog to spillere, der skal toppræstere, hvis vi skal vinde imod Frankrig.

Niklas Landin har været VMs bedste keeper, og han beviste endnu engang imod Sverige, at han har verdensklasse.

Målmanden og så venstre back Mikkel Hansen er nødt til at ramme topformen, hvis vi skal have en chance.

Mikkel Hansen var fantastisk imod Norge, men har siden da været svingende, men han burde komme tilbage på toppen imod Frankrig.

Hansen skal i øvrigt møde fire af hans normale holdkammerater fra PSG, herunder Karabatic og Abalo.

Se Danmark – Sverige Live Streaming | VM Håndbold 2019

Se Danmark – Sverige med online live streaming – VM i håndbold 2019

Du kan live streame VM-håndboldkampen mellem Danmark og Sverige direkte online. Der venter et brag af en kamp ved VM i håndbold 2019, og hvis du ikke vil se håndbold i TV, så kan du live streame kampen online!

Det gælder den sidste kamp for Danmark og Sverige ved mellemrunden under Håndbold-VM 2019. Danmark topper gruppen med otte point, og da Sverige og Norge ligger bagved med seks point, så kan Danmarks faktisk godt tåle et mindre nederlag til Sverige.

Taber Danmark med fire mål eller mindre er det nok ligesom, at uafgjort og en dansk sejr selvfølgelig også vil sende os videre til semifinalen.

Det kan dog blive afgørende om man ender på første- eller andenpladsen. Frankrig og Tyskland kommer samtidigt til at kæmpe om førstepladsen i deres gruppe, og selvom Tyskland – ligesom Danmark – er på hjemmebane, så er Frankrig det bedste hold, og det ville være en fordel ikke at møde dem i semifinalen.

Sverige vandt over Danmark senest

Det er omkring et år siden, at Danmark og Sverige senest mødte hinanden i en herrehåndboldkamp. Dengang galdt det semifinalen ved EM, og Danmark var på forhånd udråbt som favoritter til at gå videre til semifinalen.

Sverige var dog foran i hele kampen, og de havde faktisk bolden i angrebet med en føring på 28-27 med omkring 10 sekunder igen, men Jannick Green reddede bolden, og fandt hurtigt Mikkel Hansen, der hamrede bolden ned i angrebet, så vi kunne udligne til 28-28 i de døende sekunder.

Sverige trak dog også fra i den forlængede spilletid, og de endte med at vinde kampen til stor skuffelse for de danske spillere.

Nu har de alletiders mulighed for at tage hævn over svenskerne, og samtidigt kvalificere sig til semifinalen.

Danmark har alletiders mulighed for at vinde VM i håndbold, og så endda på hjemmebane, så der er slet ingen undskyldninger for ikke at vinde imod Sverige.

Du kan som bekendt live streame Danmark – Sverige online hos bet365.