Danmark – Tunesien Live Stream: Se VM Håndbold 2021 Online

Se Håndbold VM-landskampen DanmarkTunesien på nettet med live stream! Alle kampe fra VM i Håndbold 2021 for Kvinder kan live streames online hos bet365, og du kan selvfølgelig starte med Danmarks kamp imod Tunesien, som spilles torsdag aften.

Se Danmark – Tunesien her!

Danmark tager hul på gruppespillet med landskampen imod Tunesien, hvorefter der venter kampe imod Angola og Sydkorea.

Det er en ganske overkommelig gruppe, men der venter noget hårdere modstand i mellemrunden.

Danmark er gigantiske favoritter, så selvom Jesper Jensen vælger at rotere voldsomt på holdet, så skal vi vinde kampen uden problemer.

Danmark har testet VM-formen imod Ukraine

Umiddelbart inden afrejsen til Spanien, hvor der som bekendt afholdes VM i Håndbold for Kvinder 2021, så spillede det danske kvindelandshold to landskampe imod Ukraine.

Der stod selvfølgelig ikke point på spil, men det er vigtigt lige at teste formen.

I lørdags vandt Danmark med 35-18, og da de spillede igen søndag, vandt de danske kvinder med 35-20.

Man skal dog ikke lægge alt for meget resultatet, da Ukraine ikke er en af de modstandere, som vi skal sammenligne os med.

Landstræner Jesper Jensen var dog ganske tilfreds, omend han var ked af, at Ukraine manglede et par profiler.

  • Jeg synes, vi var gode til at få rettet til. Vi var lidt for ivrige i starten, men vi fik løbende taget nogle procenter af fejlene.
  • Vi får måske ikke trænet så meget angrebsspil, fordi vi skal løbe så meget, men vi får trænet en masse kontraer. Og så synes jeg, vores forsvar står godt, sagde Jesper Jensen til TV2 Sport.

Danmark skal teste syv-mod-seks-spillet

En af de taktiske greb, som Jesper Jensen har tænkt sig at benytte til VM i Håndbold 2021, er syv-mod-seks-spillet.

Det betyder, at man vælger at skifte målvogteren ud i angrebsfasen, for dermed at skabe overtal. Det er dog kun en fordel, hvis man er dygtig til at bruge det, da man også kan blive straffet kontant i den anden ende.

Simone Petersen kommer til at spille en stor rolle her.

  • Hun er smart. Virkelig smart. Hun har det bedste håndboldhoved i Danmark på kvindesiden. Hun har både evnerne til at udnytte det, men hun har også et hoved, der kan tænke, hvad de andre tænker – både med- og modspillere.
  • Tager hun et skridt til venstre, kan hun få forsvaret til at gøre det, og så kan hun selv udnytte det. Hun er relativ smart, sagde landstræner Jesper Jensen omkring den danske profil.

Se Danmark – Tunesien: Live Stream Håndbold VM 2021 Online

Du kan se håndboldlandskampen Danmark – Tunesien online hos bet365. Med en konto hos bet365, kan du nemlig se alle kampene fra VM i Håndbold Kvinder 2021 med både mobil, tablet og PC.

Se kampen her!

bet365 håndbold

Sponsoreret









Se Danmark – Japan Online: Stream OL Håndbold 2021 Gratis

Se OL-håndboldkampen Danmark – Japan Online Live Streaming & TV! Danmarks herrelandshold spiller lørdag eftermiddag den første kamp ved OL i Håndbold 2021, når de møder Japan, og du har selvfølgelig muligheden for at live streame kampen online.

bet365 håndbold live stream
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Live-haandbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

De forsvarende OL og VM-vindere fra Danmark er selvfølgelig favoritter til at vinde OL i håndbold, men det bliver selvfølgelig ikke nemt.

Corona præger desværre stadig De Olympiske Lege, hvor der slet ikke vil være nogle tilskuere til stede.

Det var der heller ikke ved den seneste VM-slutrunde i Egypten, som Danmark endte med at vinde, men det havde selvfølgelig været sjovere med lidt stemning til kampene.

Danmark skal forsvare OL-guldet

Danmark er kommet i Gruppe B, hvor vi skal møde Portugal, Sverige, Egypten, Bahrain og Japan. Sverige har et kvalitetshold, men vi er stadig klart bedre end de andre modstandere, så det bør ikke være et problem at gå videre fra gruppespillet.

Herefter vil vi selvfølgelig møde sværere modstand, men det bør klart være muligt for Nikolaj Jacobsen mandskab at vinde OL for anden gang på herresiden.

Landstræneren har udtaget 14 spillere til truppen. Her finder man selvfølgelig alle profilerne som Niklas Landin, Mikkel Hansen og Mads Mensah Larsen.

Umiddelbart er Norge, Spanien og Frankrig de største udfordrere, og det kan meget vel blive tæt.

De japanske værter, som Danmark åbner imod, er omvendt blandt de dårligste hold ved hele OL, og når der ikke kommer tilskuere på lægterne, så er hjemmebanefordelen ikke så stor igen.

Danmark og Japan mødte senest hinanden for et halvt år siden ved VM. Japan var ganske fint med i første halvleg, som endte 17-19 til Danmark.

Efter pausen blev det dog væsentlig sværere for japanerne, og Danmark vandt kampen med 34-27 uden for alvor at spille sig ud.

Japan bør dog være bedre hjemme i Tokyo, men omvendt så har Danmark også en stærkere trup denne gang, hvor vi ikke har lige så mange skader.

Japan har varmet op til OL med en træningskamp imod Frankrig, som endte med utrolige 47-32 til franskmændende.

Både Danmark og Japan har for vane at spille målrige kampe, og vi forudser ligeledes en meget underholdene og målrig kamp, hvor begge mandskaber kan score mange mål på kontra.

Se Danmark – Japan: Live Stream og Dansk TV til OL 2021

Hvis du vil se OL-kampen Danmark – Japan i TV, så skal du slå ind på DR1

Vil du derimod hellere live streame håndbold online, så kan du gøre det på DR TV, og det er helt gratis at benytte på både mobil, tablet og PC.

Se VM-finalen Håndbold 2021: Danmark – Sverige Live Stream

Se VM-finalen 2021 Danmark – Sverige direkte med online live streaming hos bet365! Der venter en helt fantastisk VM-finale, når Danmark og Sverige mødes i Egypten, og du kan heldigvis live streame hele kampen uanset om du bruger mobil, tablet eller PC!

Det bliver mere og mere populært at live streame håndbold online, da du kan spare penge på ikke at have dyre TV-kanaler, som du aldrig rigtigt ser.

Se Danmark – Sverige her!

Danmark er favoritter til at vinde VM i håndbold 2021

Søndag går det hele løs i Egypten, når VM i håndbold 2021 skal afgøres. Danmark og Sverige mødes i en fantastisk finale, og det eneste vi mangler, er selvfølgelig tilskuerne.

De fleste kan dog blive enige om, at Danmark skal være favoritter til at vinde søndagens finale. Dels fordi vi simpelthen har et stærkere hold, som ledes af to af verdens bedste håndboldspillere: Mikkel Hansen og Niklas Landin.

Derudover, så har Danmark simpelthen bare spillet et meget flot og langt VM i håndbold 2021.

Vi startede lidt tungt i gruppespillet, hvor vi mødte meget overkommelig modstand i form af Bahrain, DR Congo og Argentina.

Siden blev vi testet en smule mere i mellemrunden, men Hverken Qatar, Japan eller Kroatien var tæt på at spille lige op med Danmark.

I kvartfinalen må man dog sige, at vi blev testet imod Egypten. Efter den mest vanvittige afslutning på en håndboldkamp i mange år, så blev Niklas Landin og Lasse Svan de store helte i straffekastkonkurrencen, som blev vundet 4-3.

Helt så tæt var det ikke i semifinalen imod Spanien, som blev vundet med 35-33.

Svenskerne spillede en mærkelig mellemrunde, hvor de spillede uafgjort imod både Hviderusland og Slovenien, som ellers befinder sig på et lavere niveau.

Efterfølgende har de med flotte sejre imod Rusland, Qatar og senest Frankrig bevist, at det er helt fortjent, at de står i VM-finalen.

EM-nederlag skal hævnes

Der har været mange spændende håndboldkampe mellem Danmark og Sverige, og selvom vi vandt den seneste ved VM i 2019 med 30-26, så husker de fleste nok tilbage på EM-nederlaget i 2018.

Her skulle vi blandt andet ud i forlænget spilletid, men svenskerne var skarpere, og de vandt 35-34.

Det gjorde ondt på den danske håndboldstolthed, men hvis vi kan forsvare vores VM-titel, så er der i hvert fald ikke tvivl om, at vi er verdens bedste håndboldhold i øjeblikket.

Sveriges topscorer er Hampus Wanne, som har scoret hele 48 gange, hvilket er flere end nogen dansker ved VM.

Derudover så har Jim Gottfridsson stået for hele 31 assists.

Danmark – Spanien Live Streaming: Se Håndbold VM 2021

Se Danmark – Spanien live med online streaming hos bet365! Der venter en fantastisk semifinale ved VM i håndbold 2021, når Danmark og Spanien mødes – du kan heldigvis se kampen live online!

Sådan ser du Danmark – Spanien Live: VM 2021 Håndbold Streaming

Hvis du ikke har tænkt dig at se fredagens VM-semifinale i TV, så er der heldigvis andre muligheder. Ved at benytte online live streaming til at se håndbold, så kan du både se Danmark – Spanien med mobil, tablet og PC!

Du skal blot oprette en konto hos bet365, og så har du adgang til at se alle Danmarks landskampe ved VM og EM i håndbold.

Se Danmark – Spanien her!

Danmark skal hævne VM-nederlag imod Spanien

Der har været mange mindeværdige håndboldkampe mellem Danmark og Spanien. Selvom de danske håndboldherrer samlet set har overtaget i de indbyrdes kampe, så har Danmark stadig noget at hævne.

Spanien har nemlig besejret Danmark i de seneste to VM-kampe. Den seneste blev ganske vist spillet tilbage i 2015, hvor Spanien vandt 25-24 efter en vild kvartfinale.

Det er nok i endnu højere grad VM-finalen fra 2013, som Danmark skal revanchere. Der var nemlig lagt op til den helt store fest i Palau Sant Jordi i Barcelona, hvor der sad omkring 20.000 vilde spaniere.

Det skulle dog vise sig at blive en af de værste danske landskampe i mange år. Det stod allerede 18-10 ved pausen, og det blev bestemt ikke bedre i anden halvleg.

Nu er det tid til, at VM-nederlaget på 35-19 skal hævnes i Egypten.

Mikkel Hansen skal ramme formen

Det er ingen hemmelighed, at holdets største profiler og bedste spillere skal præstere, hvis man skal vinde VM i håndbold.

Niklas Landin har allerede vist, at han er verdens klart bedste keeper, men vi har kun set Mikkel Hansen i små glimt.

Det gik helt galt i kvartfinalen imod Egypten, hvor Mikkel Hansen blev udvist efter en meget dum episode i den forlængede spilletid.

Det var faktisk meget tæt på at koste os semifinale-pladsen, men Niklas Landin reddede Danmark i straffekastkonkurrencen.

Tidligere under VM 2021 led Mikkel Hansen med ondt i maven, hvilket øjensynligt påvirker hans præstationer, men vi håber, at han snart rammer topformen.

Hvis Mikkel Hansen og Niklas Landin begge spiller en stor kamp imod Spanien, så vil det være ekstremt overraskende, hvis ikke vi vinder kampen.

Kom så Danmark!

Se Danmark – Egypten: Se Håndbold VM 2021 Live Streaming

Se VM-kvartfinalen Danmark – Egypten med online live streaming hos bet365! Det bliver spændende at se de danske håndboldherrer, når de onsdag aften møder Egypten ved VM i håndbold. Hvis du ikke skal se håndbold i TV, så kan du heldigvis streame kampen online med en konto hos bet365.

Danmark er selvfølgelig store favoritter til at besejre Egypten, og dermed gå videre til semifinalen. Alligevel er Egypten en farlig modstander. Dels spiller de på hjemmebane i Cairo, hvor der ganske vist ikke er tilskuere, men det er alligevel vante rammer for dem.

Derudover, så har der været så meget usikkerhed omkring forholdene på hotellet, og sjovt nok har mange af Egyptens modstandere slidt med sygdom før kampene.

Alligevel skal Mikkel Hansen og de andre stjerner have niveauet til at besejre Egypten i en tom hal.

Egypten har masser af selvtillid

Selvom der håndboldmæssigt er stor forskel på Danmark og Egypten, så bliver det ikke en nem kamp for de danske håndboldherrer.

Onsdag aften møder de et egyptisk håndboldlandshold, som er fyldt med selvtillid.

  • Det bliver en hård kamp for os, men det er bare en kamp. Vi er klar til at dø i kampen for at spille os videre og gøre det positivt for os. For at vinde noget stort er man nødt til at gøre noget stort. Vi vil forsøge at gøre det, siger Ali Zeinelbaedin til TV2 Sport
  • Det er stort for os at være i kvartfinalen, og drømmen er gået i opfyldelse, afslutter den egyptiske profil.

Selvom der officielt set spilles uden tilskuere i Cairo, så er der alligevel lidt tvivl om troværdigheden hos de egyptiske arrangører.

Flere gange har et betydeligt antal folk alligevel siddet på tilskuerpladserne ved flere kampe.

Danmarks profiler har fået hvil

Danmark har på intet tidspunkt ramt det topniveau, som vi har. Det har simpelthen ikke været nødvendigt på grund af den relativt begrænsede modstand, som vi har mødt.

Allerede inden mandagens mellemrundekamp imod Kroatien var Danmark sikret førstepladsen i mellemrundegruppen, så der var ingen grund til at belaste profilerne alt for meget.

Derudover, så har den danske trup haft noget sygdom, hvilket blandt andet har holdt Mikkel Hansen ude.

Det er svært at sige præcis, hvordan de danske spillere har det i øjeblikket. Det kan dog være nøglen til succes, at flere danske stjerner har fået marginalt med spilletid, hvis vi sammenligner med vores egyptiske rivaler.

Kom så Danmark!

Se Danmark – Kroatien : Sådan streamer du VM Håndbold!

VM Håndbold 2021 Mænd: Se Danmark – Kroatien online med live streaming hos bet365. Håndboldherrernes kamp imod Japan kan både ses med live streaming på nettet eller i TV.

Hvis du vælger at live streame, så kan du både se Danmark – Kroatien på mobil, tablet og PC. Du kan endda caste kampen på dit TV, så der er mange fordele ved at benytte live streaming.

Se Danmark – Kroatien her!

Kroatien har ikke imponeret ved VM 2021

De fleste husker nok den gyldne generation af kroatiske håndboldspillere, som vandt trofæer på stribe i 00erne.

Kroatien vandt både VM i 2003 og OL i 2004, men siden er det ikke gået ret godt for kroatisk håndbold.

Domagoj Duvnjak, som skulle løfte den tunge arv efter Ivano Balic, er for ustabil i sine præstationer. Med sine 705 mål i 191 landskampe, er han stadig Kroatiens største profil, men Duvnjak har svært ved at bære holdet hele vejen.

Kroaterne har heller ikke leveret de flotteste resultater ved denne VM-slutrunde. De åbnede VM ved at spille 29-29 imod Japan, hvilket var utroligt skuffende.

Siden slog de Angola og Qatar efter relativt middelmådige indsatser, og selvom de står med glimrende muligheder for at gå videre til kvartfinalen, så skal Danmark være på et højere niveau.

Kroatien ledes stadig af den legendariske træner Lino Cervar, som også stod i spidsen for landsholdet fra 2002 til 2010.

Danmark kan tage længe ventet hævn

I en periode var det nærmest obligatorisk, at Danmark og Kroatien skulle mødes ved en stor slutrunde.

Da vi begge var blandt verdens bedste håndboldnationer i mange år, så kunne det næsten ikke undgås.

Det er dog ved at være længe siden, at vi har mødt de kroatiske håndboldherrer. Det skete ved OL i 2016, som Danmark i øvrigt endte med at vinde.

Danmark og Kroatien mødte hinanden i det indledende gruppespil, hvor Kroatien vandt 27-24. Lasse Svan Hansen og Domigoj Duvnjak blev i øvrigt holdenes topscorere med hhv. ni og otte mål.

Der har været mange mindeværdige kampe mellem Danmark og Kroatien, og man kunne håbe på, at mandagens kamp bliver endnu en.

Hverken Danmark eller Kroatien kan være tilfredse med blot at nå kvartfinalerne ved en VM-turnering med 32 hold.

Foruden Duvnjak, så er der også flere andre gamle kendinge med i truppen. Ivan Cupic, Zeljko Musa, Zlatko Horvat og Manuel Strlek er nok de mest kendte profiler.

Kom så Danmark!

Se Danmark – Japan Online: Sådan streamer du VM Håndbold!

VM Håndbold 2021 Mænd: Se Danmark – Japan online med live streaming hos bet365. Håndboldherrernes kamp imod Japan kan både ses med live streaming på nettet eller i TV.

Hvis du vælger at live streame, så kan du både se Danmark – Japan på mobil, tablet og PC. Du kan endda caste kampen på dit TV, så der er mange fordele ved at benytte live streaming.

Se Danmark – Japan her!

Danmark og Japan mødes i sjælden kamp

Danmark spiller lørdag aften den anden kamp i mellemrunden under VM i Håndbold 2021 i Egypten.

Modstanderen er Japan, som ikke er en stor håndboldnation. De har dog leveret nogle ganske flotte resultater i det indledende gruppespil, hvor de spillede uafgjort imod Kroatien, mens de besejrede Angola snævert.

De tabte dog imod Qatar, og Danmark skal være niveauer over det japanske håndboldlandshold.

Japan har været med i et hav af VM-slutrunder, men deres 10. plads i 1970 er stadig deres bedste resultat.

De var var faktisk det dårligste hold ved VM i 2019. Det vil altså være en katastrofe, hvis ikke Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre danske stjerner formår at slå Japan.

Med undtagelse af Rennusuke Tokuda og Shuichi Yoshida, som begge er på kontrakt i polske Grupa Azoty Tarnow, så spiller de japanske spillere i den nationale liga.

Sammenlignet med det danske landshold, så stiller Japan med et ungt og urutineret hold. Den mest rutinerede spiller er Jin Watanabe, som har spillet 87 landskampe.

Japans landstræner er islanske Dagur Sigurdsson, som tidligere har stået i spidsen for Füchse Berlin og Tyskland.

Nikolaj Jacobsen skal spare profiler

Danmark har haft et relativt overkommeligt VM-program indtil videre, men det ændrer sig nu. Efter kampe imod Bahrain, DR Congo, Argentina og Qatar, som ikke er ret stærke hold, så skal vi nu møde nogle af verdens stærkeste hold.

Vores næste og sidste mellemrundekamp er mod Kroatien. Den kamp spilles allerede om to dage, og der venter forhåbentlig flere kampe i næste uge, hvor der spilles kvart- og semifinaler.

For at de danske profiler kan være friske imod Kroatien, så vil det være optimalt, hvis de ikke behøvede at spille hele kampen imod Japan.

Landstræneren udtaler sig altid med meget respekt for modstanderne, og han kommer ikke til at sige, at han vil spare spillere, men inderst inde håber han nok på et tidligt forspring, så truppens marginalspillere kan få noget vigtig spilletid.

Vi forventer helt klart, at Danmark udbygger den fine sejrsstime, når vi møder et svagt japansk landshold.

Kom så Danmark!

Danmark – Qatar Live Stream: Se VM-Håndbold Online Her!

Se Danmark – Qatar med online live streaming – den bedste måde at se håndbold VM 2021 på!

Danmark tager torsdag aften hul på mellemrunden ved VM i Håndbold 2021, som afholdes i Egypten.

Modstanderen er Qatar, som umiddelbart er stærkere end vores modstandere i gruppespillet, men som også skal være et niveau eller to under Danmarks håndboldherrer.

Efter kampen imod Qatar, skal Danmark møde Japan og Kroatien i mellemrunden. Herefter er vi forhåbentlig gået videre til kvartfinalen.

Se Danmark – Qatar: Sådan live streamer du håndbold VM 2021

Mellemrundekampen mellem Danmark og Qatar kan live streames online hos bet365. Ved at oprette en konto hos bet365 har du adgang til at se alle kampe fra VM i håndbold 2021, og du kan både se kampene med mobil, tablet og PC!

Foruden Håndbold VM 2021, så kan du også live streame masser af andet sport hos bet365. Det kunne blandt andet være fodboldligaer som Serie A og Bundesligaen, men det kunne også være kvindernes håndbold-EM for eksempel.

Se Danmark – Qatar her!

Danmark kom fint igennem gruppespillet

Det har været en smule kaotisk, men Danmark er kommet fint igennem de første tre kampe ved VM i håndbold.

Vi har besejret Bahrain, DR Congo og Argentina uden for alvor at folde os ud, og man må formode, at vi bliver bedre efterhånden som vi spiller flere kampe ved slutrunden i Egypten.

Landstræner Nicolaj Jakobsen har haft muligheden for at fordele spilletiden over alle spillerne. Spillere som Niklas Landin, Lasse Svan Hansen og Mikkel Hansen skal bære os i de vigtige kampe, og da de stort set ikke har spillet nogle minutter i gruppespillet, så bør de havde masser af kræfter nu.

Landstræneren har ligeledes bekræftet, at Jacob Holm sidder ude med en skade imod Qatar, men han bør komme tilbage senere i VM-turneringen.

Qatar er ikke skræmmende

Qatar deltog i en VM-slutrunde for første gang i 2003. De har stort set ikke lavet andet end at tabe før slutrunden i 2015, hvor de selv var værter.

Efter en meget kontroversiel slutrunde endte Qatar på andenpladsen. De har fortsat en masse nationaliserede spillere i truppen, men de befinder sig på et tilpas lavt niveau til at kunne true Danmark for alvor.

Qatar åbnede VM ved at besejre Angola med 30-25, hvorefter de slog Japan med 31-29. I den tredje og sidste gruppekamp tabte Qatar 26-24 til Kroatien.

Qatars største profil ved denne VM-slutrunde har været venstre back Frankis Carol, som til dagligt spiller i portugisiske Sporting CP.

Vi har dog tiltro til, at Henrik Møllgaard og de andre danske forsvarsspillere er stærke nok til at håndtere ham.

Se Danmark – Argentina Online: Stream Håndbold

Se VM Håndbold-kampen Danmark – Argentina direkte med online live streaming hos bet365! Tirsdag aften spiller Danmarks håndboldherrer den tredje kamp ved VM 2021, når vi møder Argentina.

Danskerne er selvfølgelig store favoritter til at vinde kampen, men der er mange usikkerheder ved denne slutrunde, så der er ingen garanti for en dansk sejr.

Danmark – Argentina Live Stream: Se VM Håndbold Online

Du kan se håndbold-kampen mellem Danmark og Argentina med online live streaming hos bet365. Det kan du fordi bet365 har købt rettigheder til at vise samtlige kampe fra Håndbold-VM 2021, og du slipper dermed for at betale for dyre streaming-tjenester.

Alle kampe fra VM i Håndbold 2021 kan live streames direkte med mobil, tablet og PC hos bet365!

Se Danmark – Argentina her!

Argentina venter Danmark i gruppens sværeste kamp

Efter relativt overkommelige opgaver imod Bahrain og DR Congo, så venter der nu Danmark en lidt sværere modstander i form af Argentina.

Håndbolden i Sydamerika har oplevet en stor vækst i de seneste år, og Argentina er nok det bedste hold på kontinentet.

I modsætning til den seneste kamp imod DR Congo, så har landstræner Nikolaj Jacobsen meldt ud, at han ikke bare kan skifte spillerne, som det passer ham i denne kamp.

Der er Argentina simpelthen for stærke til ifølge landstræneren.

Det betyder altså, at vi skal forvente at se Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre superstjerner i størstedelen af kampen.

Hvis forspringet bliver stort nok, så skal de største profiler spares, så der kan gives spilletid til reservespillerne.

Når alt kommer til alt, så skal der simpelthen bare være klasseforskel på de to mandskaber.

Danmark er forsvarende verdensmestre og en naturlig favorit til at vinde guldet igen i 2021. Omvendt har Argentina aldrig prøvet at komme længere end en mellemrunde ved VM.

Størstedelen af den argentinske trup spiller til dagligt i spanske klubber, så de er væsentligt stærkere end DR Congo, som vi mødte i søndags.

Danmark har aldrig tabt til Argentina

Danmark og Argentina har mødt hinanden seks gange på herresiden. Den første kamp blev spillet ved VM i 2011, hvor Danmark vandt 31-24.

Danmark har vundet fem af de seks kampe, mens kampen ved VM i 2015 endte uafgjort 24-24. Vores seneste møde var tilbage i 2017, hvor vi vandt hele 33-22.

Man skal dog huske på, at netop denne VM-slutrunde afholdes under meget specielle forhold.

Det virker på ingen måde som om, arrangørerne har styr på sagerne, og det vil desværre ikke være den store overraskelse, hvis VM 2021 ikke blev færdigspillet.

Kom så Danmark!

Se Danmark – DR Congo: Live Stream Håndbold VM 2021

Se Danmark – DR Congo: Stream VM Håndbold 2021

Du kan se håndboldkampen mellem Danmark og DR Congo hos bet365. Med en finansieret konto hos bet365, så kan du nemlig live streame alle Danmarks kampe ved VM i håndbold 2021 for mænd.

Man kan både live streame håndbold med mobil, tablet og PC, så det er lidt nemmere end at købe dyre TV-pakker.

Se Danmark – DR Congo her!

Danmark skal slå DR Congo nemt

Der bør aldrig være tvivl om udfaldet af søndagens VM-kamp mellem Danmark og DR Congo, som spilles i en tom hal i Cairo.

Danmark startede med en sejr i fredagens premierekamp imod Bahrain, og vi skal fortsætte de gode takter, når vi møder et af VMs dårligste hold.

Den Demokratiske Republik Congo er med til VM i håndbold for første gang nogensinde, og der er selvfølgelig ikke de store forventninger.

Deres største resultat i håndbold er en fjerdeplads ved de Afrikanske Mesterskaber i 1992 og 2010.

Omvendt har de danske håndboldherrer vundet medaljer på stribe igennem mange år, og vi kommer til VM i Egypten som forsvarende verdensmestre.

Ikke nok med, at vi skal besejre DR Congo klart, så skal vi helst også rotere meget på holdet for dermed at dosere kræfterne bedst muligt.

Danmark og DR Congo har aldrig mødt hinanden i en håndboldkamp før.

DR Congo spiller for fremtiden

Der er ikke noget tvivl om, at der er lysår mellem Danmark og DR Congo, når det kommer til håndbold.

Det ville således også være en historisk katastrofe for de danske håndboldherrer, hvis de ikke vinder kampen, men for DR Congo forholder det sig en smule anderledes.

En af holdets profiler, Aurélien Tchitombi, forklarer i et interview med IHF, hvordan VM-debutanterne ser på det.

– For os er Egypten 2021 ikke en konkurrence, fordi det er vores første gang. Det er mere en ny oplevelse, hvor vi skal lære at være præcise i vores spil, have den rigtige attitude opførsel, for det er en ny verden, og vi er som børn i denne turnering.

– Vi skal tænke på vores mål, og hvis vi kan vinde en kamp, så vil det være helt skørt.

– Hvorfor ikke vinde en kamp i gruppen, og få vores billet til mellemrunden, spørger han retorisk.

– Men selv, hvis vi ikke opfylder vores målsætning, og kun vinder en enkelt kamp i slutrunden, så er det stadig et godt resultat for os. Vores mål er at vise, hvordan congolesisk håndbold har vokset, og vil fortsætte med at udvikle sig.

Danmarks landshold befinder sig i den helt modsatte situation, hvor alt andet end et forsvar af VM-titlen vil være skuffende.

Kom så Danmark!

Se Danmark – Bahrain: Live Stream Håndbold VM 2021 Online

Se håndboldkampen Danmark – Bahrain online med live streaming hos bet365! VM i håndbold 2021 er begyndt, og for Danmark starter det fredag aften, når vi møder Bahrain, og du kan selvfølgelig live streame hele kampen online.

Danmark – Bahrain Live Stream: Se Håndbold VM 2021 Live Stream

Du kan se Danmark – Bahrain med online live stream hos bet365. Bet365 har nemlig købt rettighederne til at vise alle kampe fra VM i håndbold 2021 online i Danmark, og du skal blot have en finansieret konto for at se håndbold på nettet.

Med bet365 kan du både live streame Danmarks kampe med mobil, tablet og PC.

Se Danmark – Bahrain her!

Danmark kan bruge hele truppen imod Bahrain

Det er ikke helt tosset for Danmark at åbne VM 2021 imod Bahrain. Golfstaten er ganske vist ved at udvikle en god håndboldkultur, men de er flere niveauer under Danmark.

Medmindre de danske håndboldherrer møder op i elendig form, så bør de køre Bahrain over uden de store problemer.

Med tanke på, at der venter en hård og kompakt VM-slutrunde forude, så er det faktisk en glimrende mulighed for landstræner Nikolaj Jacobsen til at teste samtlige spillere.

Vi forestiller os, at han starter med de stærkeste spillere på banen, og dermed får bygget en solid føring op.

Efterhånden som vi har fået afstand ned til Bahrain, så kan Jacobsen begynde at spare eksempelvis Mikkel Hansen og Lasse Svan Hansen.

Skulle kampen mod forventning blive tæt, så kan det blive svært at fordele spilletiden optimalt.

Resultatet er som sådan ikke så vigtigt, så længe vi altså vinder kampen. Med tanke på, at vi er kommet i gruppe med DR Congo, Argentina og Bahrain, så er der slet ingen undskyldninger for ikke at gå videre til mellemrunden med maks point.

Henrik Toft Hansen har meldt fra til VM

Desværre, så blev Danmark ramt af sygdom op til slutrunden. Mere præcist, så har vores fremragende stregspiller Henrik Toft Hansen desværre meldt afbud til VM-slutrunden i Egypten.

Han er både en nøglespiller i offensiven og defensiven, og vil naturligvis blive savnet meget. Vi har i skrivende stund fire stregspillere i bruttotruppen.

Anders Zachariassen, Simon Hald, Magnus Saugstrup og Benjamin Jakobsen er udvalg, og selvom de ikke har Toft Hansens niveau, så bør de være gode nok til at spille med på dette niveau.

Foruden Henrik Toft Hansen, så har Rasmus Lauge og Casper U. Mortensen tidligere meldt afbud. Det er altså et svækket landshold, men når man kigger på nogle af de andre VM-mandskaber, som er blevet ramt af coronaudbrud, så er situationen hos Danmark måske ikke så slem igen.

Bahrain har vundet en ud af 21 VM-kampe

Det er nok de færreste, der forbinder Golfstaten Bahrain med håndbold. Sporten har oplevet en stigende popularitet i det seneste årti, og Bahrain deltog i 2011 i en VM-slutrunden for første gang.

De har været med til VM i 2011, 2017 og 2019. De har sammenlagt spillet 21 kampe, og faktisk kun formået at vinde en kamp. Det skete, da de besejrede Japan med 23-22.

Kom så Danmark!