VM Håndbold 2021 Mænd: Se Danmark – Japan online med live streaming hos bet365. Håndboldherrernes kamp imod Japan kan både ses med live streaming på nettet eller i TV.

Hvis du vælger at live streame, så kan du både se Danmark – Japan på mobil, tablet og PC. Du kan endda caste kampen på dit TV, så der er mange fordele ved at benytte live streaming.

Se Danmark – Japan her!

Danmark og Japan mødes i sjælden kamp

Danmark spiller lørdag aften den anden kamp i mellemrunden under VM i Håndbold 2021 i Egypten.

Modstanderen er Japan, som ikke er en stor håndboldnation. De har dog leveret nogle ganske flotte resultater i det indledende gruppespil, hvor de spillede uafgjort imod Kroatien, mens de besejrede Angola snævert.

De tabte dog imod Qatar, og Danmark skal være niveauer over det japanske håndboldlandshold.

Japan har været med i et hav af VM-slutrunder, men deres 10. plads i 1970 er stadig deres bedste resultat.

De var var faktisk det dårligste hold ved VM i 2019. Det vil altså være en katastrofe, hvis ikke Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre danske stjerner formår at slå Japan.

Med undtagelse af Rennusuke Tokuda og Shuichi Yoshida, som begge er på kontrakt i polske Grupa Azoty Tarnow, så spiller de japanske spillere i den nationale liga.

Sammenlignet med det danske landshold, så stiller Japan med et ungt og urutineret hold. Den mest rutinerede spiller er Jin Watanabe, som har spillet 87 landskampe.

Japans landstræner er islanske Dagur Sigurdsson, som tidligere har stået i spidsen for Füchse Berlin og Tyskland.

Nikolaj Jacobsen skal spare profiler

Danmark har haft et relativt overkommeligt VM-program indtil videre, men det ændrer sig nu. Efter kampe imod Bahrain, DR Congo, Argentina og Qatar, som ikke er ret stærke hold, så skal vi nu møde nogle af verdens stærkeste hold.

Vores næste og sidste mellemrundekamp er mod Kroatien. Den kamp spilles allerede om to dage, og der venter forhåbentlig flere kampe i næste uge, hvor der spilles kvart- og semifinaler.

For at de danske profiler kan være friske imod Kroatien, så vil det være optimalt, hvis de ikke behøvede at spille hele kampen imod Japan.

Landstræneren udtaler sig altid med meget respekt for modstanderne, og han kommer ikke til at sige, at han vil spare spillere, men inderst inde håber han nok på et tidligt forspring, så truppens marginalspillere kan få noget vigtig spilletid.

Vi forventer helt klart, at Danmark udbygger den fine sejrsstime, når vi møder et svagt japansk landshold.

Kom så Danmark!


bet365 håndbold