Se Danmark – Spanien live med online streaming hos bet365! Der venter en fantastisk semifinale ved VM i håndbold 2021, når Danmark og Spanien mødes – du kan heldigvis se kampen live online!

Sådan ser du Danmark – Spanien Live: VM 2021 Håndbold Streaming

Hvis du ikke har tænkt dig at se fredagens VM-semifinale i TV, så er der heldigvis andre muligheder. Ved at benytte online live streaming til at se håndbold, så kan du både se Danmark – Spanien med mobil, tablet og PC!

Du skal blot oprette en konto hos bet365, og så har du adgang til at se alle Danmarks landskampe ved VM og EM i håndbold.

Se Danmark – Spanien her!

Danmark skal hævne VM-nederlag imod Spanien

Der har været mange mindeværdige håndboldkampe mellem Danmark og Spanien. Selvom de danske håndboldherrer samlet set har overtaget i de indbyrdes kampe, så har Danmark stadig noget at hævne.

Spanien har nemlig besejret Danmark i de seneste to VM-kampe. Den seneste blev ganske vist spillet tilbage i 2015, hvor Spanien vandt 25-24 efter en vild kvartfinale.

Det er nok i endnu højere grad VM-finalen fra 2013, som Danmark skal revanchere. Der var nemlig lagt op til den helt store fest i Palau Sant Jordi i Barcelona, hvor der sad omkring 20.000 vilde spaniere.

Det skulle dog vise sig at blive en af de værste danske landskampe i mange år. Det stod allerede 18-10 ved pausen, og det blev bestemt ikke bedre i anden halvleg.

Nu er det tid til, at VM-nederlaget på 35-19 skal hævnes i Egypten.

Mikkel Hansen skal ramme formen

Det er ingen hemmelighed, at holdets største profiler og bedste spillere skal præstere, hvis man skal vinde VM i håndbold.

Niklas Landin har allerede vist, at han er verdens klart bedste keeper, men vi har kun set Mikkel Hansen i små glimt.

Det gik helt galt i kvartfinalen imod Egypten, hvor Mikkel Hansen blev udvist efter en meget dum episode i den forlængede spilletid.

Det var faktisk meget tæt på at koste os semifinale-pladsen, men Niklas Landin reddede Danmark i straffekastkonkurrencen.

Tidligere under VM 2021 led Mikkel Hansen med ondt i maven, hvilket øjensynligt påvirker hans præstationer, men vi håber, at han snart rammer topformen.

Hvis Mikkel Hansen og Niklas Landin begge spiller en stor kamp imod Spanien, så vil det være ekstremt overraskende, hvis ikke vi vinder kampen.

Kom så Danmark!


bet365 håndbold