Se VM-finalen 2021 Danmark – Sverige direkte med online live streaming hos bet365! Der venter en helt fantastisk VM-finale, når Danmark og Sverige mødes i Egypten, og du kan heldigvis live streame hele kampen uanset om du bruger mobil, tablet eller PC!

Det bliver mere og mere populært at live streame håndbold online, da du kan spare penge på ikke at have dyre TV-kanaler, som du aldrig rigtigt ser.

Se Danmark – Sverige her!

Danmark er favoritter til at vinde VM i håndbold 2021

Søndag går det hele løs i Egypten, når VM i håndbold 2021 skal afgøres. Danmark og Sverige mødes i en fantastisk finale, og det eneste vi mangler, er selvfølgelig tilskuerne.

De fleste kan dog blive enige om, at Danmark skal være favoritter til at vinde søndagens finale. Dels fordi vi simpelthen har et stærkere hold, som ledes af to af verdens bedste håndboldspillere: Mikkel Hansen og Niklas Landin.

Derudover, så har Danmark simpelthen bare spillet et meget flot og langt VM i håndbold 2021.

Vi startede lidt tungt i gruppespillet, hvor vi mødte meget overkommelig modstand i form af Bahrain, DR Congo og Argentina.

Siden blev vi testet en smule mere i mellemrunden, men Hverken Qatar, Japan eller Kroatien var tæt på at spille lige op med Danmark.

I kvartfinalen må man dog sige, at vi blev testet imod Egypten. Efter den mest vanvittige afslutning på en håndboldkamp i mange år, så blev Niklas Landin og Lasse Svan de store helte i straffekastkonkurrencen, som blev vundet 4-3.

Helt så tæt var det ikke i semifinalen imod Spanien, som blev vundet med 35-33.

Svenskerne spillede en mærkelig mellemrunde, hvor de spillede uafgjort imod både Hviderusland og Slovenien, som ellers befinder sig på et lavere niveau.

Efterfølgende har de med flotte sejre imod Rusland, Qatar og senest Frankrig bevist, at det er helt fortjent, at de står i VM-finalen.

EM-nederlag skal hævnes

Der har været mange spændende håndboldkampe mellem Danmark og Sverige, og selvom vi vandt den seneste ved VM i 2019 med 30-26, så husker de fleste nok tilbage på EM-nederlaget i 2018.

Her skulle vi blandt andet ud i forlænget spilletid, men svenskerne var skarpere, og de vandt 35-34.

Det gjorde ondt på den danske håndboldstolthed, men hvis vi kan forsvare vores VM-titel, så er der i hvert fald ikke tvivl om, at vi er verdens bedste håndboldhold i øjeblikket.

Sveriges topscorer er Hampus Wanne, som har scoret hele 48 gange, hvilket er flere end nogen dansker ved VM.

Derudover så har Jim Gottfridsson stået for hele 31 assists.


bet365 håndbold