Se OL-håndboldkampen Danmark – Japan Online Live Streaming & TV! Danmarks herrelandshold spiller lørdag eftermiddag den første kamp ved OL i Håndbold 2021, når de møder Japan, og du har selvfølgelig muligheden for at live streame kampen online.

bet365 håndbold live stream
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Live-haandbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

De forsvarende OL og VM-vindere fra Danmark er selvfølgelig favoritter til at vinde OL i håndbold, men det bliver selvfølgelig ikke nemt.

Corona præger desværre stadig De Olympiske Lege, hvor der slet ikke vil være nogle tilskuere til stede.

Det var der heller ikke ved den seneste VM-slutrunde i Egypten, som Danmark endte med at vinde, men det havde selvfølgelig været sjovere med lidt stemning til kampene.

Danmark skal forsvare OL-guldet

Danmark er kommet i Gruppe B, hvor vi skal møde Portugal, Sverige, Egypten, Bahrain og Japan. Sverige har et kvalitetshold, men vi er stadig klart bedre end de andre modstandere, så det bør ikke være et problem at gå videre fra gruppespillet.

Herefter vil vi selvfølgelig møde sværere modstand, men det bør klart være muligt for Nikolaj Jacobsen mandskab at vinde OL for anden gang på herresiden.

Landstræneren har udtaget 14 spillere til truppen. Her finder man selvfølgelig alle profilerne som Niklas Landin, Mikkel Hansen og Mads Mensah Larsen.

Umiddelbart er Norge, Spanien og Frankrig de største udfordrere, og det kan meget vel blive tæt.

De japanske værter, som Danmark åbner imod, er omvendt blandt de dårligste hold ved hele OL, og når der ikke kommer tilskuere på lægterne, så er hjemmebanefordelen ikke så stor igen.

Danmark og Japan mødte senest hinanden for et halvt år siden ved VM. Japan var ganske fint med i første halvleg, som endte 17-19 til Danmark.

Efter pausen blev det dog væsentlig sværere for japanerne, og Danmark vandt kampen med 34-27 uden for alvor at spille sig ud.

Japan bør dog være bedre hjemme i Tokyo, men omvendt så har Danmark også en stærkere trup denne gang, hvor vi ikke har lige så mange skader.

Japan har varmet op til OL med en træningskamp imod Frankrig, som endte med utrolige 47-32 til franskmændende.

Både Danmark og Japan har for vane at spille målrige kampe, og vi forudser ligeledes en meget underholdene og målrig kamp, hvor begge mandskaber kan score mange mål på kontra.

Se Danmark – Japan: Live Stream og Dansk TV til OL 2021

Hvis du vil se OL-kampen Danmark – Japan i TV, så skal du slå ind på DR1

Vil du derimod hellere live streame håndbold online, så kan du gøre det på DR TV, og det er helt gratis at benytte på både mobil, tablet og PC.


bet365 håndbold