Se Håndbold VM-landskampen DanmarkTunesien på nettet med live stream! Alle kampe fra VM i Håndbold 2021 for Kvinder kan live streames online hos bet365, og du kan selvfølgelig starte med Danmarks kamp imod Tunesien, som spilles torsdag aften.

Se Danmark – Tunesien her!

Danmark tager hul på gruppespillet med landskampen imod Tunesien, hvorefter der venter kampe imod Angola og Sydkorea.

Det er en ganske overkommelig gruppe, men der venter noget hårdere modstand i mellemrunden.

Danmark er gigantiske favoritter, så selvom Jesper Jensen vælger at rotere voldsomt på holdet, så skal vi vinde kampen uden problemer.

Danmark har testet VM-formen imod Ukraine

Umiddelbart inden afrejsen til Spanien, hvor der som bekendt afholdes VM i Håndbold for Kvinder 2021, så spillede det danske kvindelandshold to landskampe imod Ukraine.

Der stod selvfølgelig ikke point på spil, men det er vigtigt lige at teste formen.

I lørdags vandt Danmark med 35-18, og da de spillede igen søndag, vandt de danske kvinder med 35-20.

Man skal dog ikke lægge alt for meget resultatet, da Ukraine ikke er en af de modstandere, som vi skal sammenligne os med.

Landstræner Jesper Jensen var dog ganske tilfreds, omend han var ked af, at Ukraine manglede et par profiler.

  • Jeg synes, vi var gode til at få rettet til. Vi var lidt for ivrige i starten, men vi fik løbende taget nogle procenter af fejlene.
  • Vi får måske ikke trænet så meget angrebsspil, fordi vi skal løbe så meget, men vi får trænet en masse kontraer. Og så synes jeg, vores forsvar står godt, sagde Jesper Jensen til TV2 Sport.

Danmark skal teste syv-mod-seks-spillet

En af de taktiske greb, som Jesper Jensen har tænkt sig at benytte til VM i Håndbold 2021, er syv-mod-seks-spillet.

Det betyder, at man vælger at skifte målvogteren ud i angrebsfasen, for dermed at skabe overtal. Det er dog kun en fordel, hvis man er dygtig til at bruge det, da man også kan blive straffet kontant i den anden ende.

Simone Petersen kommer til at spille en stor rolle her.

  • Hun er smart. Virkelig smart. Hun har det bedste håndboldhoved i Danmark på kvindesiden. Hun har både evnerne til at udnytte det, men hun har også et hoved, der kan tænke, hvad de andre tænker – både med- og modspillere.
  • Tager hun et skridt til venstre, kan hun få forsvaret til at gøre det, og så kan hun selv udnytte det. Hun er relativ smart, sagde landstræner Jesper Jensen omkring den danske profil.

Se Danmark – Tunesien: Live Stream Håndbold VM 2021 Online

Du kan se håndboldlandskampen Danmark – Tunesien online hos bet365. Med en konto hos bet365, kan du nemlig se alle kampene fra VM i Håndbold Kvinder 2021 med både mobil, tablet og PC.

Se kampen her!


bet365 håndbold