FØLG HERRERNES VEJ
MOD GULDET

17. – 31. januar 2016

Live stream håndbold

SponsoreretDanmark – Rusland Live Stream: Se EM 2020 Håndbold Her!

Se EM 2020-kampen Danmark – Rusland direkte med online live streaming! Det indledende gruppespil ved Håndbold-EM 2020 skal nu afgøres, når Danmark møder Rusland i Malmø, og du kan se hele kampen med mobil, tablet eller PC.

Det kræver blot en finansieret konto hos bet365, og så kan du live streame alle kampe fra EM i håndbold 2020 online!

Se Danmark – Rusland her!

Danmark har været skuffende ved EM

Det var på forhånd forventet, at Danmark ville glide relativt nemt videre fra det indledende gruppespil.

Danmark var havnet i gruppe med Island, Ungarn og Rusland. Det er tre hold, som vi på papiret er væsentligt bedre end, men det har man ikke kunne se endnu.

Danmark tabte den første kamp imod Island, og var derfor under pres før den anden kamp imod Ungarn, som blev spillet mandag aften.

Vi var stort bagud i hele kampen, men fik kontakt i slutfasen, og vi havde faktisk gode kort på hånden i forhold til at vinde.

De danske angrebsspillere havde dog utroligt svært ved at nedbryde Ungarns stærke defensiv, og derfor måtte vi tage til takke med et uafgjort resultat.

På trods af kun et point i de to første kampe under EM, så har vi faktisk fine muligheder for fortsat at gå videre til mellemrunden, men det kræver en hjælpende hånd fra vores islandske venner.

Vi har brug for islandsk hjælp

Som situationen er nu, så fører Island gruppen meed fire point, mens Ungarn har tre point. Danmark har et point, mens Rusland har nul point, og dermed har udspillet sin chance.

Island er sikre på at gå videre til mellemrunden, men de kan tage to point med over til mellemrunden, hvis de vinder deres kamp imod Ungarn.

Hvis Danmark skal gå videre, så skal vi selvfølgelig vinde onsdagens kamp imod Rusland, men vi er samtidigt afhængige af, at Island vinder deres kamp imod Ungarn.

På den måde, så går Island videre på førstepladsen med seks point, mens Danmark slår Ungarn på en bedre målscore på andenpladsen.

Der har været spekuleret i, hvorvidt, at Islands cheftræner Guðmundur Guðmundsson ville stikke en kæp i hjulet på Danmark, da han ikke fik den bedste afsked som dansk landstræner.

Det bør dog ikke være i hans interesse, da det vil svække Islands muligheder for at gå videre til semifinalerne, hvis ikke de har nogle point med over i mellemrunden.

Vi satser dermed på, at Island vinder deres kamp imod Ungarn, mens vi ikke burde have problemer imod et russisk landshold, som ikke har noget at spille for.

Se Danmarks landskamp imod Rusland direkte med live streaming hos bet365!

Se Danmark – Ungarn Online: Live Stream EM Håndbold 2020

Se Danmark – Ungarn direkte med live streaming online! Danmark spiller mandag aften den anden kamp ved EM i håndbold 2020, hvor vi skal møde Ungarn.

Danmarks håndboldherrer er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, men det bliver stadig en besværlig kamp.

Selvom det kun er den anden kamp i det indledende gruppespil til EM i 2020, så kan vi nærmest allerede spille os videre til mellemrunden, hvilket vi selvfølgelig også skal.

De to bedste hold fra hver af de seks grupper går videre til de to mellemrundegrupper.

Her skal vi så spille yderligere fire kampe imod de bedste hold fra Gruppe D og Gruppe E. Ender vi blandt de bedste to hold her, så skal vi til Stockholm for at spille semifinale, og så forhåbentlig en finale, så vi kan vinde EM for tredje gang i herrehåndbold.

Ungarn mangler vigtige spillere

Ungarn tilhører ikke toppen af europæisk håndbold, men har alligevel et ganske fint hold. De kvalificerede sig uden problemer til EM, hvor de dog ikke forventes at spille en stor rolle.

Desværre for Ungarn, så må de undvære deres playmaker Mate Lekai, som nok er en af de vigtigste spillere på det ungarnske landshold.

Foruden Lekai, så må de også undvære Richard Bodo, som ligeledes har været en af de vigtigste spillere for dem.

Danmark har selvfølgelig også haft nogle skades- og sygdomsproblemer, men omvendt, så har Danmark en bredde i truppen, som gør, at vi er bedre rustet til sådanne uheld.

Danmark har godt styr på Ungarn

At Danmark har et væsentligt bedre landshold har man også kunne se på de indbyrdes opgør.

Danmark og Ungarn har mødt hinanden 12 gange i de seneste 10 år, og Danmark har vundet ni af disse kampe.

En enkelt kamp er endt uafgjort, mens Ungarn har vundet to landskampe imod Danmark.

Hvis man kigger nærmere på det, så var Ungarns ene sejr i en træningskamp for godt et år siden, hvilket selvfølgelig ikke kan bruges til ret meget i forhold til en vigtig EM-kamp.

Til gengæld vandt Ungarn også over Danmark ved VM-slutrunden i 2017 med 27-25, hvilket selvfølgelig var skuffende.

Det seneste opgør mellem Danmark og Ungarn blev spillet ved VM for et år siden.

Danmark kom klart bedst fra start, og var overlegne i første halvleg, som endte med en pausestilling på 15-10.

Det blev mere tæt i anden halvleg, men sejren var aldrig i fare, og Danmark vandt kampen med 25-22.

Se Danmarks EM-kamp imod Ungarn direkte med online live streaming!

Danmark – Island Live Streaming: Se EM 2020 Håndbold

Se Danmark – Island online med live streaming. Lørdag aften spiller Danmarks herrelandshold den første kamp ved EM 2020, og du kan se kampen direkte med live streaming hos bet365.

Ved at live streame håndbold online hos bet365, så slipper du for at betale for dyre streamingtjenester for at se sport online, og du kan live streame samtlige kampe ved EM i håndbold 2020 hos bet365.

Opret dig hos bet365, og se Danmark – Island her!

Danmark har vist gode EM-takter

Siden VM-slutrunden i januar 2019, hvor Danmark vandt guldet, så har det været småt med landskampe.

Spillerne har selvfølgelig været i aktion på deres klubhold, men landsholdet har ikke spillet mange betydende kampe.

Derfor var interessant at følge landsholdet, da de i sidste uge spillede imod Norge og Frankrig i Golden League-turneringen, som blev afholdt i Frankrig.

Her vandt Danmark med 28-26 over Norge, hvorefter vi slog værterne fra Frankrig med 31-30.

Det var endda uden flere af vores store profiler, så det vidner om en meget stærk landsholdstrup, som landstræner Nikolaj Jakobsen har til rådighed.

Man kan dog aldrig bruge venskabskampe til noget, når først EM-slutrunden går i gang.

Danmark kan tage fem på stribe imod Island

Danmark og Island spillede i mange år utroligt tætte landskampe. Mens Danmark kun er blevet bedre i de seneste år, så har Island ikke længere et af Europas stærkeste landshold.

Det kan også ses på resultaterne i de indbyrdes kampe, hvor Danmark har været klart overlegne.

Danmark har således vundet de seneste fire landskampe imod Island, hvilket strækker sig helt tilbage til 2015.

Kampene er blevet vundet med 5, 8, 8 og 3 mål, så det ville være overraskende, hvis ikke vi fik en relativt komfortabel sejr lørdag aften, når de danske drenge går på banen i Malmö Arena.

Der forventes selvfølgelig en masse danskere på tribunen, så det kommer nærmest til at føles som en hjemmebane for Mikkel Hansen, Niklas Landin, Hans Lindberg og de andre danske stjerner.

Danske profiler sidder ude

Selvom vi har fået en fin optakt til EM, så er dog ikke fryd og gammen i den danske lejr. Vi har nemlig haft nogle skadesproblemer, som gør, at vi må spille landskampen imod Island uden nogle af de bedste spillere.

Rasmus Lauge, som har siddet ude i de seneste par uger, kæmper i øjeblikket imod tiden, og selvom han forventes at spille en rolle under EM-slutrunden, så bliver det ikke imod Island.

Derudover så er højre fløj Lasse Sven heller ikke med, men han bør også blive klar, når vi kommer længere ind i slutrunden.

Vi har flere gode afløsere på begge positioner, så det bør ikke blive et problem, men det vil være en stor forstærkning at få Rasmus Lauge og Lasse Sven tilbage.

Se EM-landskampen Danmark – Island online med live streaming hos bet365!

Se EM Håndbold 2020 Online: Live Stream Danmarks Kampe

Se alle Danmarks kampe ved EM i håndbold 2020 online med live stream

Alle kampene fra EM i håndbold 2020 for herrer kan live streames online hos bet365. Du skal blot have en konto med penge på, og så kan du live streame al det håndbold, som du har lyst til, og du kan benytte mobil, tablet og computer.

Der venter en fantastisk EM-slutrunde, som afholdes i Norge, Sverige og Østrig. De forsvarende verdensmestre fra Danmark skal spille kampene i Sverige, så det er nærmest som at være på hjemmebane.

Sådan ser du EM håndbold 2020 online

Du kan se alle kampe fra EM i håndbold 2020 med online live streaming hos bet365. Du skal blot oprette en konto, og have penge på den, og så kan du live streame alle kampene med mobil, tablet eller computer.

Live Stream EM i håndbold her!

Danmark er favoritter til at vinde EM 2020

Det danske håndboldlandshold er blandt de største favoritter til at vinde guldet ligesom, vi gjorde i 2008 og 2012.

De sidste par EM-slutrunder har Frankrig gjort det svært for Danmark, men det virker som om, at vi har vendt styrkeforholdet, så det nu er os, der har det stærkeste landshld.

Vi vandt over dem ved VM i 2019, og har netop slået dem i Golden League, så mon ikke de danske drenge kan klare franskmændene.

Selvom vi måtte undvære flere vigtige spillere som eksempelvis Lasse Svan og Rasmus Lauge, som begge ventes klar til EM-slutrunden, så vandt vi sikkert over Norge og Frankrig, hvilket fortæller noget om styrken på det danske herrehåndboldlandshold.

En ting er træningskampe. Det bliver noget helt andet, så vi står til EM, hvor alle spillerne skal ramme topformen.

Der er ikke de store overraskelser i landstræner Nikolaj Jakobsens trup. De vigtigste spillere bliver selvfølgelig målmand Niklas Landin, venstre back Mikkel Hansen, playmaker Rasmus Lauge og så højre fløj Hans Lindberg.

Vi har fået en ganske overkommelig lodtrækning. Danmark er havnet i Gruppe E, hvor vi skal møde Ungarn, Island og Rusland.

Til gengæld bliver det sværere i mellemrunden, hvor vi med al sandsynlighed kommer til at støde ind i Frankrig.

Danmark får hjemmebane i Sverige

Selvom EM-slutrunden ikke afholdes i Danmark, som det var tilfældet med VM-slutrunden for et år siden, så kommer det nok til at føles som en hjemmebane for Danmark.

Alle vores tre gruppekampe bliver spillet i Malmø, og det samme gælder vores kampe i mellemrunden, hvis vi altså går videre.

Semifinaler og EM-finalen bliver afholdt i Stockholm, hvor mange danskere også tager turen hen, hvis vi altså skulle komme med.

Se EM i Håndbold 2018 for kvinder med live stream på nettet

Den 29. november 2018 og helt frem til den 16. december spilles der EM i håndbold for kvinder, og du kan live streame alle kampene online. Det betyder selvfølgelig også, at du kan se Danmarks landskampe direkte på nettet ved EM 2018.

Danmarks kvindelandshold er ikke længere, hvad de har været, men vi har alligevel gode muligheder for at vinde vores gruppe med Sverige, Serbien og Polen. Hvis vi går videre til semifinalen, så kan alt ske.
Norge bliver vurderet som det allerstærkeste hold til EM i håndbold 2018 for kvinder, tæt forfulgt af Frankrig, som så også har hjemmebanefordelen.

Norge har vundet seks af de seneste syv mesterskaber, så der er intet at sige til, at de bliver vurderet som det stærkeste landshold til EM.

Danmarks trup til EM i håndbold

Danmarks landstræner har foreløbeligt udtaget 14 af de 16 spillere, og to spillere vil blive kaldt ind inden for få dage. Du kan se listen over Danmarks spillere her:

Målvogtere:

Sandra Toft
Althea Reinhardt

Bagspillere:

Anne Cecilie la Cour
Nadia Offendal
Mie Højlund
Mette Tranborg
Anne Mette Hansen
Kristina Jørgensen

Stregspillere:

Kathrine Heindahl
Sarah Iversen
Stine Bodholdt

Fløjspillere:

Fie Woller
Trine Østergaard
Lærke Nolsøe

Sådan live streamer du EM i håndbold 2018 online

Mens de fleste af kampene under Håndbold-EM 2018 bliver sendt på TV2 eller TV2 Sport, så kan du live streame samtlige kampe på nettet.
Det kræver en profil hos TV2 Play, som du kan lave her.

Tyskland sensationelt europamestre

EM i håndbold i Polen var overraskelsernes mesterskab, og det kulminerede med finalen imellem storfavoritterne fra Spanien og “Børnehave-holdet” fra Tyskland.

Ved pausen var stillingen 10-6 til tyskerne, og få minutter inde i anden omgang førte underdog´en med dobbelt så mange mål, 12-6. Herefter så de sig ikke tilbage og vandt uimodståeligt med 24-17.

Danmark endte på en meget skuffende sjetteplads, da de tabte placeringskampen mod Frankrig i fredags. Det betyder, at de skal op mod Østrig i to kampe om at komme til VM i Frankrig næste år.

Og for at komme med til OL i Rio skal de rød-hvide nu op mod Kroatien, Norge og Bahrain.

Frankrig Danmark EM Håndbold 2016 | Livestream Håndbold

Vi havde nok håbet at møde Frankrig. Men det havde så været i enten semifinalen eller i slutkampen.

Nu mødes to af de største negative overraskelser ved EM i Polen så i kampen om 5./6.-pladsen, og det var der ikke nogen af dem, der havde regnet med.

Danmark havde alle chancer for at nå semifinalen med tre indledende sejre, og en flot skalp mod Spanien i den første mellemrundekamp.

Men vores umiddelbare naboer var ikke rare ved os. Sverige aftavng 28-28, mens Tyskland med et B-hold på grund af skader vandt 25-23.

Så skulle DK håbe på, at Rusland kunne tage point fra Spanien, men de tabte også med 23-25, og så var det altså exit Danmark.

Frankrig kom som endnu større favoritter, men led et ydmygende nederlag til Norge i den sidste puljekamp og må nu lægge EM-titlen, som de vandt i Danmark for to år siden.

Kampen spilles fredag d. 29/1 kl. 18.30.

Verdammt! Tyskland sender Danmark ud

Nu var vejen til semifinalen så nem som at svinge ud på en firespors tysk motorvej. Men i stedet kørte Danmark fast på en snoet grusvej i det mørke Polen.

Tysklands B-hold sendte de rød-hvide ud af EM med en sejr på 25-23, og så skulle danskerne håbe, at Rusland kunne drille Spanien i deres indbyrdes opgør senere på aftenen.

Russerne bed da også godt fra sig, men måtte neje sig med de samme cifre, og så strøg ibererne i semifinalen mod Kroatien, mens sensationsholdene Norge og Tyskland mødes i den anden.

Danmark skal nu møde Frankrig, som overraskende fik en på hatten af Norge i kampen om 5./6.-pladsen.

Det er anden slutrunde i træk, at Danmark ender her, og det kan kun betragtes som en stor fiasko for landstræner Gudmundur Gudmunsson.

Kampen mod de detroniserede europamestre spilles fredag kl. 18.30.

Tyskland Danmark EM Håndbold 2016 | Livestream Håndbold

Hvis du mangler lidt spænding i dit liv, så bør det følge det danske herrelandshold i håndbold ved EM i Polen.

Danskerne var i aftes storfavoritter mod Sverige, men helt sensationelt lykkedes det de blå-gule at få uafgjort 28-28, selvom danskerne var foran med tre kort før tid.

Pointtabet betyder, at der nu for alvor er noget på spil i den sidste gruppekamp mod Tyskland onsdag aften.

Hvis Danmark vinder over Tyskland eller spiller uafgjort, så holder vi tyskerne bag os. Det betyder, at vi kan være ligeglade med udfaldet af Spanien-Rusland.

Hvis Danmark taber til Tyskland, så skal vi håbe, at Rusland slår Spanien. Spiller de to lande uafgjort vil Danmark og Spanien have lige mange point, men da danskerne vandt det indbyrdes opgør i mellemrunden, går de videre.

Hvis Danmark taber til Tyskland, og Spanien slår Rusland, så er det til gengæld slut med medaljedrømmene.

For at skære det ud i harpiks: Dansk sejr eller uafgjort er nok mod Tyskland.

Kampen spille 18.15 onsdag d. 27/1.

Landstrænerens supertræk

Der var krise på i kampen mod Spanien i søndags, men da først landstræner Gudmundur Gudmundsson fandt den magiske formel, så fik den spanske tyr slebet hornene.

I pausen udtænkte han en plan, som fik spanierne i sænk, afslører han overfor eb.dk. Her sendte han Mikkel Hansen ind som playmaker og Michael Damgaard ind som venstre back, og det var med til at vende opgøret:

–  Jeg fik tanken og besluttede straks, at det ville jeg gøre. Og det lykkedes fint. Vi spillede meget målrettet, ja faktisk spillede vi de samme tre, fire ting hele tiden, og det var nok. (Jesper, red.) Nøddesbo kom jo også ind og hjalp os med mange mål. Han var meget bevægelig, og både Mikkel og Damgaard fandt ham på stregen.

Lad os håbe, at de også finder melodien mod Sverige tirsdag aften kl. 20.30, når Danmark spiller den anden kamp i mellemrunden.

EM 2018 HÅNDBOLD

Der er store forventninger til det danske herrelandshold, når de drager til EM i Kroatien i januar måned.

Det er efterhånden ved at være en tradition, at de rød-hvide får et flot resultat med sig, når de er med til en slutrunde, og siden årtusindeskiftet er det regnet med medaljer ned over danskerne.

Det er siden 2002 således lykkes at få to VM-sølvmedaljer og en VM-bronze samt to europamesterskaber i 2008 og 2012, en EM-sølvmedalje og tre EM-bronzemedaljer.

En imponerende høst til vores lille land, og derfor er håbet også stort, når Nikolaj Jacobsens mænd drager sydpå for at spille EM i Kroatien.

Danmark er i pulje med Spanien, Tjekkiet og Ungarn, hvilket ikke er den nemmeste omgang, men skal man have guldet, så skal man kunne slå al modstand omkuld.

Vi har bevist, at vi kan komme fra baghjul og snuppe guldet foran alle favoritterne. Ved EM i 2008 tabte Danmark åbningskampen til de norske værter, og derfor skulle der fem sejre i streg til, hvis man skulle videre.

De kom også i hus med sejre over Montenegro, Rusland, Sverige, Polen og Slovenien, inden Tyskland blev besejret i semifinalen på en scoring tre sekunder før tid fra veteranen Lars Christiansen. I finalen mødte man favoritterne fra Kroatien og trods 0-4, lykkedes det danskerne at vinde 24-20 mod Ivan Balic og co.

I 2012 havde Danmark ryggen endnu mere mod muren, da de efter nederlag til Serbien og Polen kom til mellemrunden med nul point. Danskerne gjorde dog rent bord i sine tre kampe, og da Polen besejrede Tyskland med et enkelt mål, strøg danskerne i semifinalen, hvor de slog Spanien med en pind.

I finalen ventede de serbiske værter, og denne gang slog danskerne til og vandt deres andet EM-guld på fire år.

Også i år er Danmark at regne blandt favoritterne sammen med Frankrig, Tyskland, Polen, Kroatien og Spanien. Med Mikkel Hansen som den store stjerne håber vi naturligvis, at de rød-hvide igen kan komme til tops og vinde deres tredje EM-guld. Kom så, Danmark!!