FØLG HERRERNES VEJ
MOD GULDET

17. – 31. januar 2016

Live stream håndbold

SponsoreretDanmark – Norge Live Stream: Se EM Håndbold 2020 Kvinder

Se EM 2020-kampen mellem Danmark og Norge direkte med online live streaming. Der venter et brag af en semifinale, når Danmarks kvinder møder Norge i Jyske Bank Boxen, og du kan live streame hele kampen online hos bet365.

Du er nemlig så heldig, at bet365 har købt rettighederne til at vise samtlige kampe fra EM i håndbold for kvinder 2020.

Det betyder, at du hvis du har en konto med penge på, så kan du se Danmarks semifinale imod Norge med enten mobil, tablet eller computer.

Se semifinalen mellem Danmark og Norge her!

Danmark var fantastiske imod Rusland

Tirsdag aften spillede Danmark en helt afgørende mellemrundekamp imod Rusland. Kravet var en dansk sejr, hvis vi skulle gå videre til semifinalen, men Rusland var på forhånd vurderet som det stærkeste hold.

Sådan skulle det dog slet ikke vise sig at være, da kampen blev fløjtet i gang. De danske kvinder sad på kampen fra starten, og vi fik relativt hurtigt bygget et pænt forspring.

Det stod 13-9 ved pausen, og man forventede, at russerne kom flyvende ud til anden halvleg, men sådan blev det ikke.

Danmark vandt kampen med 30-23, hvilket er en kæmpe præstation. Sandra Toft stod helt fantastisk i målet, men hun havde også et meget solidt forsvar foran sig.

Hvis Danmark skal besejre Norge i semifinalen, så kræver det endnu en stor kamp af Sandra Toft, som er Danmarks klart vigtigste spiller.

Norge er favoritter imod Danmark

Der kan ikke herske tvivl om, at Norge er favoritter til at vinde semifinalen imod Danmark. Nordmændene har på papiret verdens bedste hold, og selvom Danmark har været imponerende stærke under EM 2020, så får vi det meget svært imod Norge.

Norge har leget sig igennem EM, og de er vel ikke engang blevet udfordret endnu.

Se blot en gennemgang over deres resultater indtil videre:

Gruppespillet

Norge – Polen: 35-22

Tyskland – Norge: 23-42

Rumænien – Norge: 20-28

Mellemrunden

Holland – Norge: 25-32

Kroatien – Norge: 25-36

Ungarn – Norge: 21-32

Status er altså seks sejre i seks kampe, og deres tætteste kamp var en sejr på syv mål. Det skal dog siges, at de har mødt overkommelige modstandere, hvilket man bestemt ikke kan sige om Danmark.

Vi har allerede været i kamp imod slagkraftige modstandere som Frankrig, Rusland, Sverige og Spanien.

Norges bedste spiller og største profil hedder Nora Mørk, og hende skal vi passe godt på. Hun har scoret utrolige 42 mål under EM 2020 indtil videre.

Omvendt er Danmarks største profil vores målvogter Sandra Toft, så der venter en sjov, direkte duel.

Se Danmark – Norge med online live streaming!

Danmark – Rusland Live Stream: Se EM Håndbold 2020 Online

EM i Håndbold for Kvinder 2020: Se Landskampen Danmark – Rusland med online live streaming hos bet365!

Sådan live streamer du håndbold: Se Danmark – Rusland online

Du kan heldigvis live streame hele kampen mellem Danmark og Rusland online, og det kræver blot en konto hos bet365.

Bet365 har nemlig købt rettighederne til at vise alle kampe fra EM i håndbold for kvinder 2020.

Så længe du har en finansieret bet365-konto eller har foretaget et væddemål indenfor de seneste 24 timer, så kan du live streame så meget håndbold, som du overhovedet har lyst til.

Se Danmark – Rusland lige her!

Danmark skal besejre Rusland

Kort efter søndagens sejr imod Spanien, så skal vi nu møde Rusland. Vi kan forvente en væsentlig sværere kamp, men det bliver i hvert fald også mere spændende.

Vi vandt stensikkert over Spanien med 34-24. Man kunne dog godt fornemme, at spanierne ikke havde det store at spille for.

Det har Rusland til gengæld. Der venter nemlig en direkte kamp om en plads i semifinalerne ved EM 2020.

Kravet er helt klart for Danmark: Vi skal vinde tirsdagens landskamp imod Rusland for at komme i semifinalen.

Rusland har været blandt de allerstærkeste hold ved EM-slutrunden. De vandt deres første fire kampe imod Spanien, Tjekkiet, Sverige og Montenegro inden de spillede uafgjort 28-28 imod Frankrig.

Status i mellemrunden er, at Frankrig og Rusland ligger på de to toppladser med syv point hver. Danmark følger lige efter med seks point, så det er meget simpelt.

Sandra Toft bliver vigtig imod Rusland

Danmarks bedste kvindelige håndboldspiller hedder Sandra Toft. Hun vogter målet for det danske kvindelandshold, og hun spiller en kæmpe rolle for os.

Når hun er på toppen, så er hun blandt verdens absolut bedste målmænd, og derfor skal vi håbe på, at hun rammer topformen tirsdag aften.

Imod Spanien havde Sandra Toft en redningsprocent på 69 efter de første 13 minutter, og det hjalp os til at få en tidlig føring, som vi så kunne holde igennem resten af kampen.

Man kan stort set ikke vinde en slutrunde uden at have en keeper på højeste niveau. Hun giver nemlig en tryghed til sine forsvarsspillere, og det giver ro på for hele holdet.

Danmark har det svært imod Rusland

Det er efterhånden nogle år siden, at de danske kvinder senest mødte Rusland. Det skete ved EM-slutrunden i 2018, hvor vi desværre tabte med hele 32-21.

Det gik ikke meget bedre året før, da vi tabte med 32-27 i december 2017.

Faktisk skal vi mere end fire år tilbage for at finde vores seneste sejr imod Rusland, hvilken fandt sted tilbage i november 2016. Dengang vandt vi hele 30-22, men der er sket meget siden.

Kom så Danmark!

Se Frankrig – Danmark | Live Stream Håndbold EM 2020

Se Frankrig – Danmark | Live Stream Håndbold EM 2020

Se Danmark – Frankrig under EM i håndbold 2020 for kvinder direkte med online live streaming hos bet365.

Ved at oprette en konto hos bet365, så har du nemlig adgang til at live streame samtlige kampe under EM i håndbold for kvinder 2020, og du kan endda se håndbold med mobil, tablet og computer.

Se Danmark – Frankrig online her!

Danmark har vundet de første to kampe under EM i håndbold over Slovenien og Montenegro. Nu venter der så en spændende gruppefinale imod Frankrig, som også har vundet deres første to kampe.

Frankrig må formodes at have det stærkeste hold, men vi forventer alligevel en tæt landskamp imod de danske kvinder, som indtil videre har præsteret på et meget højt niveau.

Coronaen hersker selvfølgelig stadig i høj grad, og der har allerede været brud på reglerne fra den russiske landstræner blandt andre.

Der kommer selvfølgelig ingen tilskuere i Jyske Bank Boxen, men der er indtil videre ingen smittede spillere hos hverken Frankrig eller Danmark.

Vinderen af Danmark – Frankrig er tæt på EM-semifinale

Danmark og Frankrig har begge fået en perfekt start på EM-slutrunden. Med to sejre i to kampe, så er begge hold selvfølgelig sikret deltagelse i mellemrunden, men vinderen af denne kamp står med virkelig god kort i forhold til at komme i semifinalen.

Danmarks Gruppe A bliver parret med Gruppe B i mellemrunden. Det betyder, at vi kan se frem til landskampe imod Rusland og Sverige.

Det bliver formentlig nogle meget tætte kampe, men mon ikke vi spiller os til semifinalen.

Vi må dog indrømme, at Frankrig har det stærkeste hold i gruppen, og de danske kvinder skal spille op til deres absolut bedste, hvis de skal vinde.

Kigger man på de seneste fem kampe mellem Danmark og Frankrig, så har det været relativt lige. Danmark har vundet to af disse kampe, mens Frankrig har vundet tre.

Landstræner Jesper Jensen får ros

Landstræner Jesper Jensen har en stor spillerkarriere bag sig, men han er relativt uprøvet på den store internationale håndboldscene som træner.

Han nyder dog stor opbakning i spillertruppen, og indtil videre er der ikke en finger at sætte på hans indsats som træner.

Han får stor ros for sin måde at gribe første halvleg af kampen imod Montenegro an på. Han valgte ikke at tage en time out i de første 30 minutter, hvilket skabte en mere intens kamp.

Danmarks kontrafase fungerede glimrende, og de montenegrinske spillere blev derfor trætte.

Det gav pote efter pausen, hvor Danmark var fuldstændig overlegne.

Der har ikke været de helt store forventninger til Danmark under denne EM-slutrunde, men indtil videre har det været meget positivt at følge kvindelandsholdet.

Se Danmark – Slovenien: TV og Live Stream Håndbold EM 20

Se håndbold-landskampen Danmark – Slovenien med online live stream eller TV! På trods af corona, så er vi nu i gang med EM i håndbold for kvinder 2020!

Se Danmark – Slovenien Online Her!

Danmark danner rammen om turneringen, som oprindeligt også skulle være afholdt i Norge, men deres myndigheder trak sig.

Vi er på hjemmebane, men det kommer måske ikke til at betyde det helt store, når først landskampen imod Slovenien går i gang.

Jyske Bank Boxen i Herning ville normalt kunne rumme omkring 12.000 tilskuere, men der bliver gabende tomt, når Danmark – Slovenien spilles fredag aften kl. 20.30.

Sådan live streamer du Danmark – Slovenien: Live Stream Håndbold Online

Hvis du hører til den gruppe af håndboldfans, som ikke længere ser håndbold i TV, så har du heldigvis muligheden for at live streame håndbold online.

Det kan du gøre hos bet365, som udover at være en af verdens største bookmakere, også live streamer masser af sport, herunder alle kampe fra EM i håndbold 2020.

Man kan ikke helt kalde det gratis, da du skal have penge stående på din konto, men du skal ikke betale noget for at se håndbold hos bet365.

Se Danmark – Slovenien online her!

Slovenien ramt af problemer

Slovenien blev ramt af et chok umiddelbart før EM-slutrunden gik i gang. Det skyldtes, at den slovenske stjerne Ana Gros har fået en skade i lysken.

Det skete under træningen i søndags, og Gros har selv fortalt, at han udgik fra træningen meget hurtigt.

Hun forventer at blive klar, men ønskede ikke at risikere noget.

Det er langt fra det eneste uheld for Slovenien. Tidligere blev stregspilleren Aneja Beganovic testet positiv for corona, hvorfor hun ikke er med i kampen imod Danmark.

Der også tidligere været smitte i truppen, hvor flere har været i selvisolation, og det kan selvfølgelig ikke udelukkes, at der kommer flere positive test.

Danmark er favoritter

Der er ingen tvivl om, at Danmark er favoritter til at vinde fredagens landskamp imod Slovenien. Vi er bedre på de fleste positioner, og har da også vundet de to kampe, vi har spillet imod Slovenien i de senere år.

Danmark vandt hele 28-22 i 2017, og året efter vandt vi med 25-23.

Der er utroligt mange usikkerheder ved denne EM-slutrunde, da en hel trup i teorien kan blive testet positivt og dermed smidt hjem fra turneringen.

Alligevel skal vi starte EM med en sejr imod Slovenien!

Live Stream Danmark – Slovenien hos bet365.

Se EM i Håndbold Kvinder 2020: Online Live Stream og TV

Se EM i håndbold for kvinder 2020 direkte med online live streaming! Selvom corona fortsat raser, så bliver kvindernes EM-slutrunde i håndbold stadig afviklet i Danmark, og du skal selvfølgelig se alle kampene online!

Samtlige kampe fra EM i håndbold bliver live streamet online, og nogle af kampene kan du endda se gratis.

Danmarks landshold er ikke blandt de absolut stærkeste hold i Europa, men det kan ikke udelukkes, at vi kan vinde EM i håndbold på hjemmebane.

EM-slutrunden afvikles desværre uden tilskuere, men du kan selvfølgelig se alle kampene online alligevel.

Danmark tabte EM-test i Norge

Danmark har været en tur i Norge for at spille testkampe umiddelbart før EM-slutrunden. Vi spillede faktisk en ganske fin landskamp, men endte alligevel med at tabe 25-27.

Vi var faktisk foran med tre mål med godt 10 minutter tilbage af kampen, men de norske spillere var stærkest i slutfasen.

De danske spillere begyndte at blive nervøse i slutningen af kampen, og det kostede os sejren. Man kan håbe på, at vi lærer af kampen, så det ikke sker under EM.

Norge er nok det bedste hold i verden på nuværende tidspunkt, så det er på ingen måde et større problem at tabe imod dem.

Dansk stortalent kan misse EM

En af de yngre spillere, som kunne få sit store gennembrud under EM i håndbold, er Helena Elver. Den 22-årige bagspiller er blandt de mest talentfulde spillere i Danmark, men noget tyder på, at hun ikke kommer i kamp under EM.

Under den omtalte kamp imod Norge sad Helena Elver på tribunen med tårer i øjnene. Der er på nuværende tidspunkt ikke meldt noget ud, men det virker ikke godt.

Der er ikke nogen oplagt afløser ifølge TV2 håndboldekspert Bent Nyegaard:

– Hvis hun misser EM, så mister Danmark meget på det håndboldfaglige, hvor hun har nogle af de kompetencer, Jesper Jensen har eftersøgt. Hun er meget direkte i sit spil og dygtig i den direkte duel-spil. Det viste hun også ved sidste Golden League, hvor hun fik et lille landsholdsgennembrud mod Frankrig.

Landsholdet skal leve i en boble

Der var meget tvivl om, håndbold-EM 2020 overhovedet skulle afholdes. Oprindeligt skulle slutrunden være afholdt i både Danmark og Norge, men grundet corona-situationen, så valgte Norge at aflyse deres værtskab.

Heldigvis var de danske myndigheder klar på at løfte opgaven alene. Der er selvfølgelig et hav af regler og restriktioner omkrnig slutrunden, men det vigtigste er, at EM bliver spillet.

Det betyder selvfølgelig også, at landsholdsspillerne skal være ekstremt disciplinerede før og under slutrunden.

Staben og spillerne er tvunget til at leve i en lukket boble, og det stiller store krav til dem.

Flere af spillerne er nervøse for om de kan holde til det igennem lang tid.

– Hvis vi vil ud af hotellet, er det noget med, der kan blive arrangeret en bus, som kører os et eller andet sted hen på en ødemark, og så kan vi gå rundt derude, siger Mia Rej til TV2 Sport.

– Og det er det samme, når vi skal til træning. Der må vi gå ind i bussen, ud til hallen, ind i bussen igen og hjem. Man bader på hotellet, og alt foregår på hotellet. Jeg forestiller mig, at det er som at være i fængsel med udgang et par timer i døgnet.

Man må håbe, at det danske fællesskab og kollektiv er stærkt nok, for selv små fejl kan koste det hele for Danmark.

Danmarks kampprogram under EM i håndbold for kvinder 2020

Danmark er kommet i Gruppe A, hvor vi skal møde Frankrig, Montenegro og Slovenien. Det er en relativt overkommelig lodtrækning, og vi skal selvfølgelig videre til mellemrunden.

Her bliver Danmarks gruppe parret med Gruppe B, som består af Rusland, Sverige, Tjekkiet og Spanien.

Det danske landshold spiller den første kamp den 4. december, hvor vi møder Slovenien.

Danmarks kampprogram under EM i håndbold 2020 er som følger:

  1. december 2020: Danmark – Slovenien
  2. december 2020: Danmark – Montenegro
  3. december 2020: Danmark – Frankrig

Se EM i håndbold 2020: Online live streaming og TV

Når Danmarks kvindelandshold går på banen, så skal du selvfølgelig se med.

Man kan se samtlige kampe fra EM-slutrunden i håndbold med en bruger hos bet365. Dermed slipper du for at betale dyrt for streaming-tjenester.

Det eneste du skal gøre er, at oprette en konto, og indsætte midler. Du skal ikke betale noget, og du kan hæve pengene igen, når du har lyst.

Live Stream Håndbold EM 2020 her!

Danmark – Rusland Live Stream: Se EM 2020 Håndbold Her!

Se EM 2020-kampen Danmark – Rusland direkte med online live streaming! Det indledende gruppespil ved Håndbold-EM 2020 skal nu afgøres, når Danmark møder Rusland i Malmø, og du kan se hele kampen med mobil, tablet eller PC.

Det kræver blot en finansieret konto hos bet365, og så kan du live streame alle kampe fra EM i håndbold 2020 online!

Se Danmark – Rusland her!

Danmark har været skuffende ved EM

Det var på forhånd forventet, at Danmark ville glide relativt nemt videre fra det indledende gruppespil.

Danmark var havnet i gruppe med Island, Ungarn og Rusland. Det er tre hold, som vi på papiret er væsentligt bedre end, men det har man ikke kunne se endnu.

Danmark tabte den første kamp imod Island, og var derfor under pres før den anden kamp imod Ungarn, som blev spillet mandag aften.

Vi var stort bagud i hele kampen, men fik kontakt i slutfasen, og vi havde faktisk gode kort på hånden i forhold til at vinde.

De danske angrebsspillere havde dog utroligt svært ved at nedbryde Ungarns stærke defensiv, og derfor måtte vi tage til takke med et uafgjort resultat.

På trods af kun et point i de to første kampe under EM, så har vi faktisk fine muligheder for fortsat at gå videre til mellemrunden, men det kræver en hjælpende hånd fra vores islandske venner.

Vi har brug for islandsk hjælp

Som situationen er nu, så fører Island gruppen meed fire point, mens Ungarn har tre point. Danmark har et point, mens Rusland har nul point, og dermed har udspillet sin chance.

Island er sikre på at gå videre til mellemrunden, men de kan tage to point med over til mellemrunden, hvis de vinder deres kamp imod Ungarn.

Hvis Danmark skal gå videre, så skal vi selvfølgelig vinde onsdagens kamp imod Rusland, men vi er samtidigt afhængige af, at Island vinder deres kamp imod Ungarn.

På den måde, så går Island videre på førstepladsen med seks point, mens Danmark slår Ungarn på en bedre målscore på andenpladsen.

Der har været spekuleret i, hvorvidt, at Islands cheftræner Guðmundur Guðmundsson ville stikke en kæp i hjulet på Danmark, da han ikke fik den bedste afsked som dansk landstræner.

Det bør dog ikke være i hans interesse, da det vil svække Islands muligheder for at gå videre til semifinalerne, hvis ikke de har nogle point med over i mellemrunden.

Vi satser dermed på, at Island vinder deres kamp imod Ungarn, mens vi ikke burde have problemer imod et russisk landshold, som ikke har noget at spille for.

Se Danmarks landskamp imod Rusland direkte med live streaming hos bet365!

Se Danmark – Ungarn Online: Live Stream EM Håndbold 2020

Se Danmark – Ungarn direkte med live streaming online! Danmark spiller mandag aften den anden kamp ved EM i håndbold 2020, hvor vi skal møde Ungarn.

Danmarks håndboldherrer er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, men det bliver stadig en besværlig kamp.

Selvom det kun er den anden kamp i det indledende gruppespil til EM i 2020, så kan vi nærmest allerede spille os videre til mellemrunden, hvilket vi selvfølgelig også skal.

De to bedste hold fra hver af de seks grupper går videre til de to mellemrundegrupper.

Her skal vi så spille yderligere fire kampe imod de bedste hold fra Gruppe D og Gruppe E. Ender vi blandt de bedste to hold her, så skal vi til Stockholm for at spille semifinale, og så forhåbentlig en finale, så vi kan vinde EM for tredje gang i herrehåndbold.

Ungarn mangler vigtige spillere

Ungarn tilhører ikke toppen af europæisk håndbold, men har alligevel et ganske fint hold. De kvalificerede sig uden problemer til EM, hvor de dog ikke forventes at spille en stor rolle.

Desværre for Ungarn, så må de undvære deres playmaker Mate Lekai, som nok er en af de vigtigste spillere på det ungarnske landshold.

Foruden Lekai, så må de også undvære Richard Bodo, som ligeledes har været en af de vigtigste spillere for dem.

Danmark har selvfølgelig også haft nogle skades- og sygdomsproblemer, men omvendt, så har Danmark en bredde i truppen, som gør, at vi er bedre rustet til sådanne uheld.

Danmark har godt styr på Ungarn

At Danmark har et væsentligt bedre landshold har man også kunne se på de indbyrdes opgør.

Danmark og Ungarn har mødt hinanden 12 gange i de seneste 10 år, og Danmark har vundet ni af disse kampe.

En enkelt kamp er endt uafgjort, mens Ungarn har vundet to landskampe imod Danmark.

Hvis man kigger nærmere på det, så var Ungarns ene sejr i en træningskamp for godt et år siden, hvilket selvfølgelig ikke kan bruges til ret meget i forhold til en vigtig EM-kamp.

Til gengæld vandt Ungarn også over Danmark ved VM-slutrunden i 2017 med 27-25, hvilket selvfølgelig var skuffende.

Det seneste opgør mellem Danmark og Ungarn blev spillet ved VM for et år siden.

Danmark kom klart bedst fra start, og var overlegne i første halvleg, som endte med en pausestilling på 15-10.

Det blev mere tæt i anden halvleg, men sejren var aldrig i fare, og Danmark vandt kampen med 25-22.

Se Danmarks EM-kamp imod Ungarn direkte med online live streaming!

Danmark – Island Live Streaming: Se EM 2020 Håndbold

Se Danmark – Island online med live streaming. Lørdag aften spiller Danmarks herrelandshold den første kamp ved EM 2020, og du kan se kampen direkte med live streaming hos bet365.

Ved at live streame håndbold online hos bet365, så slipper du for at betale for dyre streamingtjenester for at se sport online, og du kan live streame samtlige kampe ved EM i håndbold 2020 hos bet365.

Opret dig hos bet365, og se Danmark – Island her!

Danmark har vist gode EM-takter

Siden VM-slutrunden i januar 2019, hvor Danmark vandt guldet, så har det været småt med landskampe.

Spillerne har selvfølgelig været i aktion på deres klubhold, men landsholdet har ikke spillet mange betydende kampe.

Derfor var interessant at følge landsholdet, da de i sidste uge spillede imod Norge og Frankrig i Golden League-turneringen, som blev afholdt i Frankrig.

Her vandt Danmark med 28-26 over Norge, hvorefter vi slog værterne fra Frankrig med 31-30.

Det var endda uden flere af vores store profiler, så det vidner om en meget stærk landsholdstrup, som landstræner Nikolaj Jakobsen har til rådighed.

Man kan dog aldrig bruge venskabskampe til noget, når først EM-slutrunden går i gang.

Danmark kan tage fem på stribe imod Island

Danmark og Island spillede i mange år utroligt tætte landskampe. Mens Danmark kun er blevet bedre i de seneste år, så har Island ikke længere et af Europas stærkeste landshold.

Det kan også ses på resultaterne i de indbyrdes kampe, hvor Danmark har været klart overlegne.

Danmark har således vundet de seneste fire landskampe imod Island, hvilket strækker sig helt tilbage til 2015.

Kampene er blevet vundet med 5, 8, 8 og 3 mål, så det ville være overraskende, hvis ikke vi fik en relativt komfortabel sejr lørdag aften, når de danske drenge går på banen i Malmö Arena.

Der forventes selvfølgelig en masse danskere på tribunen, så det kommer nærmest til at føles som en hjemmebane for Mikkel Hansen, Niklas Landin, Hans Lindberg og de andre danske stjerner.

Danske profiler sidder ude

Selvom vi har fået en fin optakt til EM, så er dog ikke fryd og gammen i den danske lejr. Vi har nemlig haft nogle skadesproblemer, som gør, at vi må spille landskampen imod Island uden nogle af de bedste spillere.

Rasmus Lauge, som har siddet ude i de seneste par uger, kæmper i øjeblikket imod tiden, og selvom han forventes at spille en rolle under EM-slutrunden, så bliver det ikke imod Island.

Derudover så er højre fløj Lasse Sven heller ikke med, men han bør også blive klar, når vi kommer længere ind i slutrunden.

Vi har flere gode afløsere på begge positioner, så det bør ikke blive et problem, men det vil være en stor forstærkning at få Rasmus Lauge og Lasse Sven tilbage.

Se EM-landskampen Danmark – Island online med live streaming hos bet365!

Se EM Håndbold 2020 Online: Live Stream Danmarks Kampe

Se alle Danmarks kampe ved EM i håndbold 2020 online med live stream

Alle kampene fra EM i håndbold 2020 for herrer kan live streames online hos bet365. Du skal blot have en konto med penge på, og så kan du live streame al det håndbold, som du har lyst til, og du kan benytte mobil, tablet og computer.

Der venter en fantastisk EM-slutrunde, som afholdes i Norge, Sverige og Østrig. De forsvarende verdensmestre fra Danmark skal spille kampene i Sverige, så det er nærmest som at være på hjemmebane.

Sådan ser du EM håndbold 2020 online

Du kan se alle kampe fra EM i håndbold 2020 med online live streaming hos bet365. Du skal blot oprette en konto, og have penge på den, og så kan du live streame alle kampene med mobil, tablet eller computer.

Live Stream EM i håndbold her!

Danmark er favoritter til at vinde EM 2020

Det danske håndboldlandshold er blandt de største favoritter til at vinde guldet ligesom, vi gjorde i 2008 og 2012.

De sidste par EM-slutrunder har Frankrig gjort det svært for Danmark, men det virker som om, at vi har vendt styrkeforholdet, så det nu er os, der har det stærkeste landshld.

Vi vandt over dem ved VM i 2019, og har netop slået dem i Golden League, så mon ikke de danske drenge kan klare franskmændene.

Selvom vi måtte undvære flere vigtige spillere som eksempelvis Lasse Svan og Rasmus Lauge, som begge ventes klar til EM-slutrunden, så vandt vi sikkert over Norge og Frankrig, hvilket fortæller noget om styrken på det danske herrehåndboldlandshold.

En ting er træningskampe. Det bliver noget helt andet, så vi står til EM, hvor alle spillerne skal ramme topformen.

Der er ikke de store overraskelser i landstræner Nikolaj Jakobsens trup. De vigtigste spillere bliver selvfølgelig målmand Niklas Landin, venstre back Mikkel Hansen, playmaker Rasmus Lauge og så højre fløj Hans Lindberg.

Vi har fået en ganske overkommelig lodtrækning. Danmark er havnet i Gruppe E, hvor vi skal møde Ungarn, Island og Rusland.

Til gengæld bliver det sværere i mellemrunden, hvor vi med al sandsynlighed kommer til at støde ind i Frankrig.

Danmark får hjemmebane i Sverige

Selvom EM-slutrunden ikke afholdes i Danmark, som det var tilfældet med VM-slutrunden for et år siden, så kommer det nok til at føles som en hjemmebane for Danmark.

Alle vores tre gruppekampe bliver spillet i Malmø, og det samme gælder vores kampe i mellemrunden, hvis vi altså går videre.

Semifinaler og EM-finalen bliver afholdt i Stockholm, hvor mange danskere også tager turen hen, hvis vi altså skulle komme med.

Se EM i Håndbold 2018 for kvinder med live stream på nettet

Den 29. november 2018 og helt frem til den 16. december spilles der EM i håndbold for kvinder, og du kan live streame alle kampene online. Det betyder selvfølgelig også, at du kan se Danmarks landskampe direkte på nettet ved EM 2018.

Danmarks kvindelandshold er ikke længere, hvad de har været, men vi har alligevel gode muligheder for at vinde vores gruppe med Sverige, Serbien og Polen. Hvis vi går videre til semifinalen, så kan alt ske.
Norge bliver vurderet som det allerstærkeste hold til EM i håndbold 2018 for kvinder, tæt forfulgt af Frankrig, som så også har hjemmebanefordelen.

Norge har vundet seks af de seneste syv mesterskaber, så der er intet at sige til, at de bliver vurderet som det stærkeste landshold til EM.

Danmarks trup til EM i håndbold

Danmarks landstræner har foreløbeligt udtaget 14 af de 16 spillere, og to spillere vil blive kaldt ind inden for få dage. Du kan se listen over Danmarks spillere her:

Målvogtere:

Sandra Toft
Althea Reinhardt

Bagspillere:

Anne Cecilie la Cour
Nadia Offendal
Mie Højlund
Mette Tranborg
Anne Mette Hansen
Kristina Jørgensen

Stregspillere:

Kathrine Heindahl
Sarah Iversen
Stine Bodholdt

Fløjspillere:

Fie Woller
Trine Østergaard
Lærke Nolsøe

Sådan live streamer du EM i håndbold 2018 online

Mens de fleste af kampene under Håndbold-EM 2018 bliver sendt på TV2 eller TV2 Sport, så kan du live streame samtlige kampe på nettet.
Det kræver en profil hos TV2 Play, som du kan lave her.

EM 2018 HÅNDBOLD

Der er store forventninger til det danske herrelandshold, når de drager til EM i Kroatien i januar måned.

Det er efterhånden ved at være en tradition, at de rød-hvide får et flot resultat med sig, når de er med til en slutrunde, og siden årtusindeskiftet er det regnet med medaljer ned over danskerne.

Det er siden 2002 således lykkes at få to VM-sølvmedaljer og en VM-bronze samt to europamesterskaber i 2008 og 2012, en EM-sølvmedalje og tre EM-bronzemedaljer.

En imponerende høst til vores lille land, og derfor er håbet også stort, når Nikolaj Jacobsens mænd drager sydpå for at spille EM i Kroatien.

Danmark er i pulje med Spanien, Tjekkiet og Ungarn, hvilket ikke er den nemmeste omgang, men skal man have guldet, så skal man kunne slå al modstand omkuld.

Vi har bevist, at vi kan komme fra baghjul og snuppe guldet foran alle favoritterne. Ved EM i 2008 tabte Danmark åbningskampen til de norske værter, og derfor skulle der fem sejre i streg til, hvis man skulle videre.

De kom også i hus med sejre over Montenegro, Rusland, Sverige, Polen og Slovenien, inden Tyskland blev besejret i semifinalen på en scoring tre sekunder før tid fra veteranen Lars Christiansen. I finalen mødte man favoritterne fra Kroatien og trods 0-4, lykkedes det danskerne at vinde 24-20 mod Ivan Balic og co.

I 2012 havde Danmark ryggen endnu mere mod muren, da de efter nederlag til Serbien og Polen kom til mellemrunden med nul point. Danskerne gjorde dog rent bord i sine tre kampe, og da Polen besejrede Tyskland med et enkelt mål, strøg danskerne i semifinalen, hvor de slog Spanien med en pind.

I finalen ventede de serbiske værter, og denne gang slog danskerne til og vandt deres andet EM-guld på fire år.

Også i år er Danmark at regne blandt favoritterne sammen med Frankrig, Tyskland, Polen, Kroatien og Spanien. Med Mikkel Hansen som den store stjerne håber vi naturligvis, at de rød-hvide igen kan komme til tops og vinde deres tredje EM-guld. Kom så, Danmark!!