Den 29. november 2018 og helt frem til den 16. december spilles der EM i håndbold for kvinder, og du kan live streame alle kampene online. Det betyder selvfølgelig også, at du kan se Danmarks landskampe direkte på nettet ved EM 2018.

Danmarks kvindelandshold er ikke længere, hvad de har været, men vi har alligevel gode muligheder for at vinde vores gruppe med Sverige, Serbien og Polen. Hvis vi går videre til semifinalen, så kan alt ske.
Norge bliver vurderet som det allerstærkeste hold til EM i håndbold 2018 for kvinder, tæt forfulgt af Frankrig, som så også har hjemmebanefordelen.

Norge har vundet seks af de seneste syv mesterskaber, så der er intet at sige til, at de bliver vurderet som det stærkeste landshold til EM.

Danmarks trup til EM i håndbold

Danmarks landstræner har foreløbeligt udtaget 14 af de 16 spillere, og to spillere vil blive kaldt ind inden for få dage. Du kan se listen over Danmarks spillere her:

Målvogtere:

Sandra Toft
Althea Reinhardt

Bagspillere:

Anne Cecilie la Cour
Nadia Offendal
Mie Højlund
Mette Tranborg
Anne Mette Hansen
Kristina Jørgensen

Stregspillere:

Kathrine Heindahl
Sarah Iversen
Stine Bodholdt

Fløjspillere:

Fie Woller
Trine Østergaard
Lærke Nolsøe

Sådan live streamer du EM i håndbold 2018 online

Mens de fleste af kampene under Håndbold-EM 2018 bliver sendt på TV2 eller TV2 Sport, så kan du live streame samtlige kampe på nettet.
Det kræver en profil hos TV2 Play, som du kan lave her.


bet365 håndbold