Se håndbold-landskampen Danmark – Slovenien med online live stream eller TV! På trods af corona, så er vi nu i gang med EM i håndbold for kvinder 2020!

Se Danmark – Slovenien Online Her!

Danmark danner rammen om turneringen, som oprindeligt også skulle være afholdt i Norge, men deres myndigheder trak sig.

Vi er på hjemmebane, men det kommer måske ikke til at betyde det helt store, når først landskampen imod Slovenien går i gang.

Jyske Bank Boxen i Herning ville normalt kunne rumme omkring 12.000 tilskuere, men der bliver gabende tomt, når Danmark – Slovenien spilles fredag aften kl. 20.30.

Sådan live streamer du Danmark – Slovenien: Live Stream Håndbold Online

Hvis du hører til den gruppe af håndboldfans, som ikke længere ser håndbold i TV, så har du heldigvis muligheden for at live streame håndbold online.

Det kan du gøre hos bet365, som udover at være en af verdens største bookmakere, også live streamer masser af sport, herunder alle kampe fra EM i håndbold 2020.

Man kan ikke helt kalde det gratis, da du skal have penge stående på din konto, men du skal ikke betale noget for at se håndbold hos bet365.

Se Danmark – Slovenien online her!

Slovenien ramt af problemer

Slovenien blev ramt af et chok umiddelbart før EM-slutrunden gik i gang. Det skyldtes, at den slovenske stjerne Ana Gros har fået en skade i lysken.

Det skete under træningen i søndags, og Gros har selv fortalt, at han udgik fra træningen meget hurtigt.

Hun forventer at blive klar, men ønskede ikke at risikere noget.

Det er langt fra det eneste uheld for Slovenien. Tidligere blev stregspilleren Aneja Beganovic testet positiv for corona, hvorfor hun ikke er med i kampen imod Danmark.

Der også tidligere været smitte i truppen, hvor flere har været i selvisolation, og det kan selvfølgelig ikke udelukkes, at der kommer flere positive test.

Danmark er favoritter

Der er ingen tvivl om, at Danmark er favoritter til at vinde fredagens landskamp imod Slovenien. Vi er bedre på de fleste positioner, og har da også vundet de to kampe, vi har spillet imod Slovenien i de senere år.

Danmark vandt hele 28-22 i 2017, og året efter vandt vi med 25-23.

Der er utroligt mange usikkerheder ved denne EM-slutrunde, da en hel trup i teorien kan blive testet positivt og dermed smidt hjem fra turneringen.

Alligevel skal vi starte EM med en sejr imod Slovenien!

Live Stream Danmark – Slovenien hos bet365.


bet365 håndbold