EM i Håndbold for Kvinder 2020: Se Landskampen Danmark – Rusland med online live streaming hos bet365!

Sådan live streamer du håndbold: Se Danmark – Rusland online

Du kan heldigvis live streame hele kampen mellem Danmark og Rusland online, og det kræver blot en konto hos bet365.

Bet365 har nemlig købt rettighederne til at vise alle kampe fra EM i håndbold for kvinder 2020.

Så længe du har en finansieret bet365-konto eller har foretaget et væddemål indenfor de seneste 24 timer, så kan du live streame så meget håndbold, som du overhovedet har lyst til.

Se Danmark – Rusland lige her!

Danmark skal besejre Rusland

Kort efter søndagens sejr imod Spanien, så skal vi nu møde Rusland. Vi kan forvente en væsentlig sværere kamp, men det bliver i hvert fald også mere spændende.

Vi vandt stensikkert over Spanien med 34-24. Man kunne dog godt fornemme, at spanierne ikke havde det store at spille for.

Det har Rusland til gengæld. Der venter nemlig en direkte kamp om en plads i semifinalerne ved EM 2020.

Kravet er helt klart for Danmark: Vi skal vinde tirsdagens landskamp imod Rusland for at komme i semifinalen.

Rusland har været blandt de allerstærkeste hold ved EM-slutrunden. De vandt deres første fire kampe imod Spanien, Tjekkiet, Sverige og Montenegro inden de spillede uafgjort 28-28 imod Frankrig.

Status i mellemrunden er, at Frankrig og Rusland ligger på de to toppladser med syv point hver. Danmark følger lige efter med seks point, så det er meget simpelt.

Sandra Toft bliver vigtig imod Rusland

Danmarks bedste kvindelige håndboldspiller hedder Sandra Toft. Hun vogter målet for det danske kvindelandshold, og hun spiller en kæmpe rolle for os.

Når hun er på toppen, så er hun blandt verdens absolut bedste målmænd, og derfor skal vi håbe på, at hun rammer topformen tirsdag aften.

Imod Spanien havde Sandra Toft en redningsprocent på 69 efter de første 13 minutter, og det hjalp os til at få en tidlig føring, som vi så kunne holde igennem resten af kampen.

Man kan stort set ikke vinde en slutrunde uden at have en keeper på højeste niveau. Hun giver nemlig en tryghed til sine forsvarsspillere, og det giver ro på for hele holdet.

Danmark har det svært imod Rusland

Det er efterhånden nogle år siden, at de danske kvinder senest mødte Rusland. Det skete ved EM-slutrunden i 2018, hvor vi desværre tabte med hele 32-21.

Det gik ikke meget bedre året før, da vi tabte med 32-27 i december 2017.

Faktisk skal vi mere end fire år tilbage for at finde vores seneste sejr imod Rusland, hvilken fandt sted tilbage i november 2016. Dengang vandt vi hele 30-22, men der er sket meget siden.

Kom så Danmark!


bet365 håndbold