Se EM i håndbold for kvinder 2020 direkte med online live streaming! Selvom corona fortsat raser, så bliver kvindernes EM-slutrunde i håndbold stadig afviklet i Danmark, og du skal selvfølgelig se alle kampene online!

Samtlige kampe fra EM i håndbold bliver live streamet online, og nogle af kampene kan du endda se gratis.

Danmarks landshold er ikke blandt de absolut stærkeste hold i Europa, men det kan ikke udelukkes, at vi kan vinde EM i håndbold på hjemmebane.

EM-slutrunden afvikles desværre uden tilskuere, men du kan selvfølgelig se alle kampene online alligevel.

Danmark tabte EM-test i Norge

Danmark har været en tur i Norge for at spille testkampe umiddelbart før EM-slutrunden. Vi spillede faktisk en ganske fin landskamp, men endte alligevel med at tabe 25-27.

Vi var faktisk foran med tre mål med godt 10 minutter tilbage af kampen, men de norske spillere var stærkest i slutfasen.

De danske spillere begyndte at blive nervøse i slutningen af kampen, og det kostede os sejren. Man kan håbe på, at vi lærer af kampen, så det ikke sker under EM.

Norge er nok det bedste hold i verden på nuværende tidspunkt, så det er på ingen måde et større problem at tabe imod dem.

Dansk stortalent kan misse EM

En af de yngre spillere, som kunne få sit store gennembrud under EM i håndbold, er Helena Elver. Den 22-årige bagspiller er blandt de mest talentfulde spillere i Danmark, men noget tyder på, at hun ikke kommer i kamp under EM.

Under den omtalte kamp imod Norge sad Helena Elver på tribunen med tårer i øjnene. Der er på nuværende tidspunkt ikke meldt noget ud, men det virker ikke godt.

Der er ikke nogen oplagt afløser ifølge TV2 håndboldekspert Bent Nyegaard:

– Hvis hun misser EM, så mister Danmark meget på det håndboldfaglige, hvor hun har nogle af de kompetencer, Jesper Jensen har eftersøgt. Hun er meget direkte i sit spil og dygtig i den direkte duel-spil. Det viste hun også ved sidste Golden League, hvor hun fik et lille landsholdsgennembrud mod Frankrig.

Landsholdet skal leve i en boble

Der var meget tvivl om, håndbold-EM 2020 overhovedet skulle afholdes. Oprindeligt skulle slutrunden være afholdt i både Danmark og Norge, men grundet corona-situationen, så valgte Norge at aflyse deres værtskab.

Heldigvis var de danske myndigheder klar på at løfte opgaven alene. Der er selvfølgelig et hav af regler og restriktioner omkrnig slutrunden, men det vigtigste er, at EM bliver spillet.

Det betyder selvfølgelig også, at landsholdsspillerne skal være ekstremt disciplinerede før og under slutrunden.

Staben og spillerne er tvunget til at leve i en lukket boble, og det stiller store krav til dem.

Flere af spillerne er nervøse for om de kan holde til det igennem lang tid.

– Hvis vi vil ud af hotellet, er det noget med, der kan blive arrangeret en bus, som kører os et eller andet sted hen på en ødemark, og så kan vi gå rundt derude, siger Mia Rej til TV2 Sport.

– Og det er det samme, når vi skal til træning. Der må vi gå ind i bussen, ud til hallen, ind i bussen igen og hjem. Man bader på hotellet, og alt foregår på hotellet. Jeg forestiller mig, at det er som at være i fængsel med udgang et par timer i døgnet.

Man må håbe, at det danske fællesskab og kollektiv er stærkt nok, for selv små fejl kan koste det hele for Danmark.

Danmarks kampprogram under EM i håndbold for kvinder 2020

Danmark er kommet i Gruppe A, hvor vi skal møde Frankrig, Montenegro og Slovenien. Det er en relativt overkommelig lodtrækning, og vi skal selvfølgelig videre til mellemrunden.

Her bliver Danmarks gruppe parret med Gruppe B, som består af Rusland, Sverige, Tjekkiet og Spanien.

Det danske landshold spiller den første kamp den 4. december, hvor vi møder Slovenien.

Danmarks kampprogram under EM i håndbold 2020 er som følger:

  1. december 2020: Danmark – Slovenien
  2. december 2020: Danmark – Montenegro
  3. december 2020: Danmark – Frankrig

Se EM i håndbold 2020: Online live streaming og TV

Når Danmarks kvindelandshold går på banen, så skal du selvfølgelig se med.

Man kan se samtlige kampe fra EM-slutrunden i håndbold med en bruger hos bet365. Dermed slipper du for at betale dyrt for streaming-tjenester.

Det eneste du skal gøre er, at oprette en konto, og indsætte midler. Du skal ikke betale noget, og du kan hæve pengene igen, når du har lyst.

Live Stream Håndbold EM 2020 her!


bet365 håndbold