Se alle Danmarks kampe ved EM i håndbold 2020 online med live stream

Alle kampene fra EM i håndbold 2020 for herrer kan live streames online hos bet365. Du skal blot have en konto med penge på, og så kan du live streame al det håndbold, som du har lyst til, og du kan benytte mobil, tablet og computer.

Der venter en fantastisk EM-slutrunde, som afholdes i Norge, Sverige og Østrig. De forsvarende verdensmestre fra Danmark skal spille kampene i Sverige, så det er nærmest som at være på hjemmebane.

Sådan ser du EM håndbold 2020 online

Du kan se alle kampe fra EM i håndbold 2020 med online live streaming hos bet365. Du skal blot oprette en konto, og have penge på den, og så kan du live streame alle kampene med mobil, tablet eller computer.

Live Stream EM i håndbold her!

Danmark er favoritter til at vinde EM 2020

Det danske håndboldlandshold er blandt de største favoritter til at vinde guldet ligesom, vi gjorde i 2008 og 2012.

De sidste par EM-slutrunder har Frankrig gjort det svært for Danmark, men det virker som om, at vi har vendt styrkeforholdet, så det nu er os, der har det stærkeste landshld.

Vi vandt over dem ved VM i 2019, og har netop slået dem i Golden League, så mon ikke de danske drenge kan klare franskmændene.

Selvom vi måtte undvære flere vigtige spillere som eksempelvis Lasse Svan og Rasmus Lauge, som begge ventes klar til EM-slutrunden, så vandt vi sikkert over Norge og Frankrig, hvilket fortæller noget om styrken på det danske herrehåndboldlandshold.

En ting er træningskampe. Det bliver noget helt andet, så vi står til EM, hvor alle spillerne skal ramme topformen.

Der er ikke de store overraskelser i landstræner Nikolaj Jakobsens trup. De vigtigste spillere bliver selvfølgelig målmand Niklas Landin, venstre back Mikkel Hansen, playmaker Rasmus Lauge og så højre fløj Hans Lindberg.

Vi har fået en ganske overkommelig lodtrækning. Danmark er havnet i Gruppe E, hvor vi skal møde Ungarn, Island og Rusland.

Til gengæld bliver det sværere i mellemrunden, hvor vi med al sandsynlighed kommer til at støde ind i Frankrig.

Danmark får hjemmebane i Sverige

Selvom EM-slutrunden ikke afholdes i Danmark, som det var tilfældet med VM-slutrunden for et år siden, så kommer det nok til at føles som en hjemmebane for Danmark.

Alle vores tre gruppekampe bliver spillet i Malmø, og det samme gælder vores kampe i mellemrunden, hvis vi altså går videre.

Semifinaler og EM-finalen bliver afholdt i Stockholm, hvor mange danskere også tager turen hen, hvis vi altså skulle komme med.


bet365 håndbold