Se EM 2020-kampen mellem Danmark og Norge direkte med online live streaming. Der venter et brag af en semifinale, når Danmarks kvinder møder Norge i Jyske Bank Boxen, og du kan live streame hele kampen online hos bet365.

Du er nemlig så heldig, at bet365 har købt rettighederne til at vise samtlige kampe fra EM i håndbold for kvinder 2020.

Det betyder, at du hvis du har en konto med penge på, så kan du se Danmarks semifinale imod Norge med enten mobil, tablet eller computer.

Se semifinalen mellem Danmark og Norge her!

Danmark var fantastiske imod Rusland

Tirsdag aften spillede Danmark en helt afgørende mellemrundekamp imod Rusland. Kravet var en dansk sejr, hvis vi skulle gå videre til semifinalen, men Rusland var på forhånd vurderet som det stærkeste hold.

Sådan skulle det dog slet ikke vise sig at være, da kampen blev fløjtet i gang. De danske kvinder sad på kampen fra starten, og vi fik relativt hurtigt bygget et pænt forspring.

Det stod 13-9 ved pausen, og man forventede, at russerne kom flyvende ud til anden halvleg, men sådan blev det ikke.

Danmark vandt kampen med 30-23, hvilket er en kæmpe præstation. Sandra Toft stod helt fantastisk i målet, men hun havde også et meget solidt forsvar foran sig.

Hvis Danmark skal besejre Norge i semifinalen, så kræver det endnu en stor kamp af Sandra Toft, som er Danmarks klart vigtigste spiller.

Norge er favoritter imod Danmark

Der kan ikke herske tvivl om, at Norge er favoritter til at vinde semifinalen imod Danmark. Nordmændene har på papiret verdens bedste hold, og selvom Danmark har været imponerende stærke under EM 2020, så får vi det meget svært imod Norge.

Norge har leget sig igennem EM, og de er vel ikke engang blevet udfordret endnu.

Se blot en gennemgang over deres resultater indtil videre:

Gruppespillet

Norge – Polen: 35-22

Tyskland – Norge: 23-42

Rumænien – Norge: 20-28

Mellemrunden

Holland – Norge: 25-32

Kroatien – Norge: 25-36

Ungarn – Norge: 21-32

Status er altså seks sejre i seks kampe, og deres tætteste kamp var en sejr på syv mål. Det skal dog siges, at de har mødt overkommelige modstandere, hvilket man bestemt ikke kan sige om Danmark.

Vi har allerede været i kamp imod slagkraftige modstandere som Frankrig, Rusland, Sverige og Spanien.

Norges bedste spiller og største profil hedder Nora Mørk, og hende skal vi passe godt på. Hun har scoret utrolige 42 mål under EM 2020 indtil videre.

Omvendt er Danmarks største profil vores målvogter Sandra Toft, så der venter en sjov, direkte duel.

Se Danmark – Norge med online live streaming!


bet365 håndbold