Se Danmark – Frankrig under EM i håndbold 2020 for kvinder direkte med online live streaming hos bet365.

Ved at oprette en konto hos bet365, så har du nemlig adgang til at live streame samtlige kampe under EM i håndbold for kvinder 2020, og du kan endda se håndbold med mobil, tablet og computer.

Se Danmark – Frankrig online her!

Danmark har vundet de første to kampe under EM i håndbold over Slovenien og Montenegro. Nu venter der så en spændende gruppefinale imod Frankrig, som også har vundet deres første to kampe.

Frankrig må formodes at have det stærkeste hold, men vi forventer alligevel en tæt landskamp imod de danske kvinder, som indtil videre har præsteret på et meget højt niveau.

Coronaen hersker selvfølgelig stadig i høj grad, og der har allerede været brud på reglerne fra den russiske landstræner blandt andre.

Der kommer selvfølgelig ingen tilskuere i Jyske Bank Boxen, men der er indtil videre ingen smittede spillere hos hverken Frankrig eller Danmark.

Vinderen af Danmark – Frankrig er tæt på EM-semifinale

Danmark og Frankrig har begge fået en perfekt start på EM-slutrunden. Med to sejre i to kampe, så er begge hold selvfølgelig sikret deltagelse i mellemrunden, men vinderen af denne kamp står med virkelig god kort i forhold til at komme i semifinalen.

Danmarks Gruppe A bliver parret med Gruppe B i mellemrunden. Det betyder, at vi kan se frem til landskampe imod Rusland og Sverige.

Det bliver formentlig nogle meget tætte kampe, men mon ikke vi spiller os til semifinalen.

Vi må dog indrømme, at Frankrig har det stærkeste hold i gruppen, og de danske kvinder skal spille op til deres absolut bedste, hvis de skal vinde.

Kigger man på de seneste fem kampe mellem Danmark og Frankrig, så har det været relativt lige. Danmark har vundet to af disse kampe, mens Frankrig har vundet tre.

Landstræner Jesper Jensen får ros

Landstræner Jesper Jensen har en stor spillerkarriere bag sig, men han er relativt uprøvet på den store internationale håndboldscene som træner.

Han nyder dog stor opbakning i spillertruppen, og indtil videre er der ikke en finger at sætte på hans indsats som træner.

Han får stor ros for sin måde at gribe første halvleg af kampen imod Montenegro an på. Han valgte ikke at tage en time out i de første 30 minutter, hvilket skabte en mere intens kamp.

Danmarks kontrafase fungerede glimrende, og de montenegrinske spillere blev derfor trætte.

Det gav pote efter pausen, hvor Danmark var fuldstændig overlegne.

Der har ikke været de helt store forventninger til Danmark under denne EM-slutrunde, men indtil videre har det været meget positivt at følge kvindelandsholdet.


bet365 håndbold