Se EM 2020-kampen Danmark – Rusland direkte med online live streaming! Det indledende gruppespil ved Håndbold-EM 2020 skal nu afgøres, når Danmark møder Rusland i Malmø, og du kan se hele kampen med mobil, tablet eller PC.

Det kræver blot en finansieret konto hos bet365, og så kan du live streame alle kampe fra EM i håndbold 2020 online!

Se Danmark – Rusland her!

Danmark har været skuffende ved EM

Det var på forhånd forventet, at Danmark ville glide relativt nemt videre fra det indledende gruppespil.

Danmark var havnet i gruppe med Island, Ungarn og Rusland. Det er tre hold, som vi på papiret er væsentligt bedre end, men det har man ikke kunne se endnu.

Danmark tabte den første kamp imod Island, og var derfor under pres før den anden kamp imod Ungarn, som blev spillet mandag aften.

Vi var stort bagud i hele kampen, men fik kontakt i slutfasen, og vi havde faktisk gode kort på hånden i forhold til at vinde.

De danske angrebsspillere havde dog utroligt svært ved at nedbryde Ungarns stærke defensiv, og derfor måtte vi tage til takke med et uafgjort resultat.

På trods af kun et point i de to første kampe under EM, så har vi faktisk fine muligheder for fortsat at gå videre til mellemrunden, men det kræver en hjælpende hånd fra vores islandske venner.

Vi har brug for islandsk hjælp

Som situationen er nu, så fører Island gruppen meed fire point, mens Ungarn har tre point. Danmark har et point, mens Rusland har nul point, og dermed har udspillet sin chance.

Island er sikre på at gå videre til mellemrunden, men de kan tage to point med over til mellemrunden, hvis de vinder deres kamp imod Ungarn.

Hvis Danmark skal gå videre, så skal vi selvfølgelig vinde onsdagens kamp imod Rusland, men vi er samtidigt afhængige af, at Island vinder deres kamp imod Ungarn.

På den måde, så går Island videre på førstepladsen med seks point, mens Danmark slår Ungarn på en bedre målscore på andenpladsen.

Der har været spekuleret i, hvorvidt, at Islands cheftræner Guðmundur Guðmundsson ville stikke en kæp i hjulet på Danmark, da han ikke fik den bedste afsked som dansk landstræner.

Det bør dog ikke være i hans interesse, da det vil svække Islands muligheder for at gå videre til semifinalerne, hvis ikke de har nogle point med over i mellemrunden.

Vi satser dermed på, at Island vinder deres kamp imod Ungarn, mens vi ikke burde have problemer imod et russisk landshold, som ikke har noget at spille for.

Se Danmarks landskamp imod Rusland direkte med live streaming hos bet365!


bet365 håndbold