Se Danmark – Island online med live streaming. Lørdag aften spiller Danmarks herrelandshold den første kamp ved EM 2020, og du kan se kampen direkte med live streaming hos bet365.

Ved at live streame håndbold online hos bet365, så slipper du for at betale for dyre streamingtjenester for at se sport online, og du kan live streame samtlige kampe ved EM i håndbold 2020 hos bet365.

Opret dig hos bet365, og se Danmark – Island her!

Danmark har vist gode EM-takter

Siden VM-slutrunden i januar 2019, hvor Danmark vandt guldet, så har det været småt med landskampe.

Spillerne har selvfølgelig været i aktion på deres klubhold, men landsholdet har ikke spillet mange betydende kampe.

Derfor var interessant at følge landsholdet, da de i sidste uge spillede imod Norge og Frankrig i Golden League-turneringen, som blev afholdt i Frankrig.

Her vandt Danmark med 28-26 over Norge, hvorefter vi slog værterne fra Frankrig med 31-30.

Det var endda uden flere af vores store profiler, så det vidner om en meget stærk landsholdstrup, som landstræner Nikolaj Jakobsen har til rådighed.

Man kan dog aldrig bruge venskabskampe til noget, når først EM-slutrunden går i gang.

Danmark kan tage fem på stribe imod Island

Danmark og Island spillede i mange år utroligt tætte landskampe. Mens Danmark kun er blevet bedre i de seneste år, så har Island ikke længere et af Europas stærkeste landshold.

Det kan også ses på resultaterne i de indbyrdes kampe, hvor Danmark har været klart overlegne.

Danmark har således vundet de seneste fire landskampe imod Island, hvilket strækker sig helt tilbage til 2015.

Kampene er blevet vundet med 5, 8, 8 og 3 mål, så det ville være overraskende, hvis ikke vi fik en relativt komfortabel sejr lørdag aften, når de danske drenge går på banen i Malmö Arena.

Der forventes selvfølgelig en masse danskere på tribunen, så det kommer nærmest til at føles som en hjemmebane for Mikkel Hansen, Niklas Landin, Hans Lindberg og de andre danske stjerner.

Danske profiler sidder ude

Selvom vi har fået en fin optakt til EM, så er dog ikke fryd og gammen i den danske lejr. Vi har nemlig haft nogle skadesproblemer, som gør, at vi må spille landskampen imod Island uden nogle af de bedste spillere.

Rasmus Lauge, som har siddet ude i de seneste par uger, kæmper i øjeblikket imod tiden, og selvom han forventes at spille en rolle under EM-slutrunden, så bliver det ikke imod Island.

Derudover så er højre fløj Lasse Sven heller ikke med, men han bør også blive klar, når vi kommer længere ind i slutrunden.

Vi har flere gode afløsere på begge positioner, så det bør ikke blive et problem, men det vil være en stor forstærkning at få Rasmus Lauge og Lasse Sven tilbage.

Se EM-landskampen Danmark – Island online med live streaming hos bet365!


bet365 håndbold