Se Danmark – Qatar med online live streaming – den bedste måde at se håndbold VM 2021 på!

Danmark tager torsdag aften hul på mellemrunden ved VM i Håndbold 2021, som afholdes i Egypten.

Modstanderen er Qatar, som umiddelbart er stærkere end vores modstandere i gruppespillet, men som også skal være et niveau eller to under Danmarks håndboldherrer.

Efter kampen imod Qatar, skal Danmark møde Japan og Kroatien i mellemrunden. Herefter er vi forhåbentlig gået videre til kvartfinalen.

Se Danmark – Qatar: Sådan live streamer du håndbold VM 2021

Mellemrundekampen mellem Danmark og Qatar kan live streames online hos bet365. Ved at oprette en konto hos bet365 har du adgang til at se alle kampe fra VM i håndbold 2021, og du kan både se kampene med mobil, tablet og PC!

Foruden Håndbold VM 2021, så kan du også live streame masser af andet sport hos bet365. Det kunne blandt andet være fodboldligaer som Serie A og Bundesligaen, men det kunne også være kvindernes håndbold-EM for eksempel.

Se Danmark – Qatar her!

Danmark kom fint igennem gruppespillet

Det har været en smule kaotisk, men Danmark er kommet fint igennem de første tre kampe ved VM i håndbold.

Vi har besejret Bahrain, DR Congo og Argentina uden for alvor at folde os ud, og man må formode, at vi bliver bedre efterhånden som vi spiller flere kampe ved slutrunden i Egypten.

Landstræner Nicolaj Jakobsen har haft muligheden for at fordele spilletiden over alle spillerne. Spillere som Niklas Landin, Lasse Svan Hansen og Mikkel Hansen skal bære os i de vigtige kampe, og da de stort set ikke har spillet nogle minutter i gruppespillet, så bør de havde masser af kræfter nu.

Landstræneren har ligeledes bekræftet, at Jacob Holm sidder ude med en skade imod Qatar, men han bør komme tilbage senere i VM-turneringen.

Qatar er ikke skræmmende

Qatar deltog i en VM-slutrunde for første gang i 2003. De har stort set ikke lavet andet end at tabe før slutrunden i 2015, hvor de selv var værter.

Efter en meget kontroversiel slutrunde endte Qatar på andenpladsen. De har fortsat en masse nationaliserede spillere i truppen, men de befinder sig på et tilpas lavt niveau til at kunne true Danmark for alvor.

Qatar åbnede VM ved at besejre Angola med 30-25, hvorefter de slog Japan med 31-29. I den tredje og sidste gruppekamp tabte Qatar 26-24 til Kroatien.

Qatars største profil ved denne VM-slutrunde har været venstre back Frankis Carol, som til dagligt spiller i portugisiske Sporting CP.

Vi har dog tiltro til, at Henrik Møllgaard og de andre danske forsvarsspillere er stærke nok til at håndtere ham.


bet365 håndbold