Se Danmark – DR Congo: Stream VM Håndbold 2021

Du kan se håndboldkampen mellem Danmark og DR Congo hos bet365. Med en finansieret konto hos bet365, så kan du nemlig live streame alle Danmarks kampe ved VM i håndbold 2021 for mænd.

Man kan både live streame håndbold med mobil, tablet og PC, så det er lidt nemmere end at købe dyre TV-pakker.

Se Danmark – DR Congo her!

Danmark skal slå DR Congo nemt

Der bør aldrig være tvivl om udfaldet af søndagens VM-kamp mellem Danmark og DR Congo, som spilles i en tom hal i Cairo.

Danmark startede med en sejr i fredagens premierekamp imod Bahrain, og vi skal fortsætte de gode takter, når vi møder et af VMs dårligste hold.

Den Demokratiske Republik Congo er med til VM i håndbold for første gang nogensinde, og der er selvfølgelig ikke de store forventninger.

Deres største resultat i håndbold er en fjerdeplads ved de Afrikanske Mesterskaber i 1992 og 2010.

Omvendt har de danske håndboldherrer vundet medaljer på stribe igennem mange år, og vi kommer til VM i Egypten som forsvarende verdensmestre.

Ikke nok med, at vi skal besejre DR Congo klart, så skal vi helst også rotere meget på holdet for dermed at dosere kræfterne bedst muligt.

Danmark og DR Congo har aldrig mødt hinanden i en håndboldkamp før.

DR Congo spiller for fremtiden

Der er ikke noget tvivl om, at der er lysår mellem Danmark og DR Congo, når det kommer til håndbold.

Det ville således også være en historisk katastrofe for de danske håndboldherrer, hvis de ikke vinder kampen, men for DR Congo forholder det sig en smule anderledes.

En af holdets profiler, Aurélien Tchitombi, forklarer i et interview med IHF, hvordan VM-debutanterne ser på det.

– For os er Egypten 2021 ikke en konkurrence, fordi det er vores første gang. Det er mere en ny oplevelse, hvor vi skal lære at være præcise i vores spil, have den rigtige attitude opførsel, for det er en ny verden, og vi er som børn i denne turnering.

– Vi skal tænke på vores mål, og hvis vi kan vinde en kamp, så vil det være helt skørt.

– Hvorfor ikke vinde en kamp i gruppen, og få vores billet til mellemrunden, spørger han retorisk.

– Men selv, hvis vi ikke opfylder vores målsætning, og kun vinder en enkelt kamp i slutrunden, så er det stadig et godt resultat for os. Vores mål er at vise, hvordan congolesisk håndbold har vokset, og vil fortsætte med at udvikle sig.

Danmarks landshold befinder sig i den helt modsatte situation, hvor alt andet end et forsvar af VM-titlen vil være skuffende.

Kom så Danmark!


bet365 håndbold