VM Håndbold 2021 Mænd: Se Danmark – Kroatien online med live streaming hos bet365. Håndboldherrernes kamp imod Japan kan både ses med live streaming på nettet eller i TV.

Hvis du vælger at live streame, så kan du både se Danmark – Kroatien på mobil, tablet og PC. Du kan endda caste kampen på dit TV, så der er mange fordele ved at benytte live streaming.

Se Danmark – Kroatien her!

Kroatien har ikke imponeret ved VM 2021

De fleste husker nok den gyldne generation af kroatiske håndboldspillere, som vandt trofæer på stribe i 00erne.

Kroatien vandt både VM i 2003 og OL i 2004, men siden er det ikke gået ret godt for kroatisk håndbold.

Domagoj Duvnjak, som skulle løfte den tunge arv efter Ivano Balic, er for ustabil i sine præstationer. Med sine 705 mål i 191 landskampe, er han stadig Kroatiens største profil, men Duvnjak har svært ved at bære holdet hele vejen.

Kroaterne har heller ikke leveret de flotteste resultater ved denne VM-slutrunde. De åbnede VM ved at spille 29-29 imod Japan, hvilket var utroligt skuffende.

Siden slog de Angola og Qatar efter relativt middelmådige indsatser, og selvom de står med glimrende muligheder for at gå videre til kvartfinalen, så skal Danmark være på et højere niveau.

Kroatien ledes stadig af den legendariske træner Lino Cervar, som også stod i spidsen for landsholdet fra 2002 til 2010.

Danmark kan tage længe ventet hævn

I en periode var det nærmest obligatorisk, at Danmark og Kroatien skulle mødes ved en stor slutrunde.

Da vi begge var blandt verdens bedste håndboldnationer i mange år, så kunne det næsten ikke undgås.

Det er dog ved at være længe siden, at vi har mødt de kroatiske håndboldherrer. Det skete ved OL i 2016, som Danmark i øvrigt endte med at vinde.

Danmark og Kroatien mødte hinanden i det indledende gruppespil, hvor Kroatien vandt 27-24. Lasse Svan Hansen og Domigoj Duvnjak blev i øvrigt holdenes topscorere med hhv. ni og otte mål.

Der har været mange mindeværdige kampe mellem Danmark og Kroatien, og man kunne håbe på, at mandagens kamp bliver endnu en.

Hverken Danmark eller Kroatien kan være tilfredse med blot at nå kvartfinalerne ved en VM-turnering med 32 hold.

Foruden Duvnjak, så er der også flere andre gamle kendinge med i truppen. Ivan Cupic, Zeljko Musa, Zlatko Horvat og Manuel Strlek er nok de mest kendte profiler.

Kom så Danmark!


bet365 håndbold