Se håndboldkampen Danmark – Bahrain online med live streaming hos bet365! VM i håndbold 2021 er begyndt, og for Danmark starter det fredag aften, når vi møder Bahrain, og du kan selvfølgelig live streame hele kampen online.

Danmark – Bahrain Live Stream: Se Håndbold VM 2021 Live Stream

Du kan se Danmark – Bahrain med online live stream hos bet365. Bet365 har nemlig købt rettighederne til at vise alle kampe fra VM i håndbold 2021 online i Danmark, og du skal blot have en finansieret konto for at se håndbold på nettet.

Med bet365 kan du både live streame Danmarks kampe med mobil, tablet og PC.

Se Danmark – Bahrain her!

Danmark kan bruge hele truppen imod Bahrain

Det er ikke helt tosset for Danmark at åbne VM 2021 imod Bahrain. Golfstaten er ganske vist ved at udvikle en god håndboldkultur, men de er flere niveauer under Danmark.

Medmindre de danske håndboldherrer møder op i elendig form, så bør de køre Bahrain over uden de store problemer.

Med tanke på, at der venter en hård og kompakt VM-slutrunde forude, så er det faktisk en glimrende mulighed for landstræner Nikolaj Jacobsen til at teste samtlige spillere.

Vi forestiller os, at han starter med de stærkeste spillere på banen, og dermed får bygget en solid føring op.

Efterhånden som vi har fået afstand ned til Bahrain, så kan Jacobsen begynde at spare eksempelvis Mikkel Hansen og Lasse Svan Hansen.

Skulle kampen mod forventning blive tæt, så kan det blive svært at fordele spilletiden optimalt.

Resultatet er som sådan ikke så vigtigt, så længe vi altså vinder kampen. Med tanke på, at vi er kommet i gruppe med DR Congo, Argentina og Bahrain, så er der slet ingen undskyldninger for ikke at gå videre til mellemrunden med maks point.

Henrik Toft Hansen har meldt fra til VM

Desværre, så blev Danmark ramt af sygdom op til slutrunden. Mere præcist, så har vores fremragende stregspiller Henrik Toft Hansen desværre meldt afbud til VM-slutrunden i Egypten.

Han er både en nøglespiller i offensiven og defensiven, og vil naturligvis blive savnet meget. Vi har i skrivende stund fire stregspillere i bruttotruppen.

Anders Zachariassen, Simon Hald, Magnus Saugstrup og Benjamin Jakobsen er udvalg, og selvom de ikke har Toft Hansens niveau, så bør de være gode nok til at spille med på dette niveau.

Foruden Henrik Toft Hansen, så har Rasmus Lauge og Casper U. Mortensen tidligere meldt afbud. Det er altså et svækket landshold, men når man kigger på nogle af de andre VM-mandskaber, som er blevet ramt af coronaudbrud, så er situationen hos Danmark måske ikke så slem igen.

Bahrain har vundet en ud af 21 VM-kampe

Det er nok de færreste, der forbinder Golfstaten Bahrain med håndbold. Sporten har oplevet en stigende popularitet i det seneste årti, og Bahrain deltog i 2011 i en VM-slutrunden for første gang.

De har været med til VM i 2011, 2017 og 2019. De har sammenlagt spillet 21 kampe, og faktisk kun formået at vinde en kamp. Det skete, da de besejrede Japan med 23-22.

Kom så Danmark!


bet365 håndbold