Se VM Håndbold-kampen Danmark – Argentina direkte med online live streaming hos bet365! Tirsdag aften spiller Danmarks håndboldherrer den tredje kamp ved VM 2021, når vi møder Argentina.

Danskerne er selvfølgelig store favoritter til at vinde kampen, men der er mange usikkerheder ved denne slutrunde, så der er ingen garanti for en dansk sejr.

Danmark – Argentina Live Stream: Se VM Håndbold Online

Du kan se håndbold-kampen mellem Danmark og Argentina med online live streaming hos bet365. Det kan du fordi bet365 har købt rettigheder til at vise samtlige kampe fra Håndbold-VM 2021, og du slipper dermed for at betale for dyre streaming-tjenester.

Alle kampe fra VM i Håndbold 2021 kan live streames direkte med mobil, tablet og PC hos bet365!

Se Danmark – Argentina her!

Argentina venter Danmark i gruppens sværeste kamp

Efter relativt overkommelige opgaver imod Bahrain og DR Congo, så venter der nu Danmark en lidt sværere modstander i form af Argentina.

Håndbolden i Sydamerika har oplevet en stor vækst i de seneste år, og Argentina er nok det bedste hold på kontinentet.

I modsætning til den seneste kamp imod DR Congo, så har landstræner Nikolaj Jacobsen meldt ud, at han ikke bare kan skifte spillerne, som det passer ham i denne kamp.

Der er Argentina simpelthen for stærke til ifølge landstræneren.

Det betyder altså, at vi skal forvente at se Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre superstjerner i størstedelen af kampen.

Hvis forspringet bliver stort nok, så skal de største profiler spares, så der kan gives spilletid til reservespillerne.

Når alt kommer til alt, så skal der simpelthen bare være klasseforskel på de to mandskaber.

Danmark er forsvarende verdensmestre og en naturlig favorit til at vinde guldet igen i 2021. Omvendt har Argentina aldrig prøvet at komme længere end en mellemrunde ved VM.

Størstedelen af den argentinske trup spiller til dagligt i spanske klubber, så de er væsentligt stærkere end DR Congo, som vi mødte i søndags.

Danmark har aldrig tabt til Argentina

Danmark og Argentina har mødt hinanden seks gange på herresiden. Den første kamp blev spillet ved VM i 2011, hvor Danmark vandt 31-24.

Danmark har vundet fem af de seks kampe, mens kampen ved VM i 2015 endte uafgjort 24-24. Vores seneste møde var tilbage i 2017, hvor vi vandt hele 33-22.

Man skal dog huske på, at netop denne VM-slutrunde afholdes under meget specielle forhold.

Det virker på ingen måde som om, arrangørerne har styr på sagerne, og det vil desværre ikke være den store overraskelse, hvis VM 2021 ikke blev færdigspillet.

Kom så Danmark!


bet365 håndbold