De danske håndboldkvinder er klar til at møde sæsonens helt store opgave: VM i håndbold i egne haller.

Det bliver en kæmpe oplevelse for alle, der elsker spillet med den harpiksklistrede bold, og der bliver garanteret bidt negle og bedst til alverdens guder i de danske hjem, når vores langskytter svinger skudarmen og sender kuglen mod mål.

Turneringen starter d. 5. december og varer indtil d. 20. december, hvor Danmark forhåbentligt er i finalen. Det er sket tre gange før med sølvmedaljer i 1962 og 1993, mens det blev til den helt store triumf med VM-guld i 1997. På det tidspunkt sad Danmark faktisk på alle de store mesterskaber med både EM- og OL-guld i sportstaskerne.

To gange er det blevet til bronze for danskerne. I 1995 og så i 2013, hvilket var det sidste VM, damerne har spillet. Derfor har vi et begrundet håb om, at der kommer guld om halsen på de rød-hvide, når vi disker op med en hjemmebanefordel.

En debutant i spidsen

Kampene spilles i Herning, Kolding, Frederikshavn og Næstved, og Danmark spiller alle deres kampe i Jyske Bank Boxen i Herning.

Der første opgør bliver mod Japan lørdag d. 5. december kl. 20.45, og så går det ellers derud af med kampe mod Tunesien, Serbien, Ungarn og Montenegro.

Det er landstræner Klavs Bruun Jørgensens første slutrunde som damelandsholdstræner, og det har naturligvis været en svær proces at udtage de 16 rigtige spillere til truppen. Så svær, at han faktisk lader den 16. plads stå åben, fordi han håber, at Anne Mette Pedersen bliver klar efter sin fodskade.

Louise Svalastog er til gengæld siet fra, men Bruun Jørgensen har to udskiftninger undervejs i turneringen, så den blonde spiller kan stadig nå at komme med.

Vi glæder os utroligt meget til at blænde op for VM i håndbold i Danmark, som du naturligvis kan live streame her hos os. Dermed går du ikke glip af nogen af de jernhårde ladies´ kampe, selvom du skulle være optaget af en julefrokost eller to.

Gør klar til den ultimative jule-måned med masser af VM-håndbold og hep nu på pigerne hele vejen til finalen og guldet!


bet365 håndbold