Så er det nu at de korte ærmer hos de danske håndboldkvinder for alvor skal smøges op. Hyggekampene er slut, og det er nu, at damerne skal vise, hvad de er værd, når Serbien skal nedkæmpes.

Ind til nu har det ikke altid været kønt, og man kan godt forstå, hvis folk har siddet helt ude på stolen i de to første kampe, for det har ikke altid været kønt.

Men fortvivl ej! Ifølge holdets assistenttræner, Søren Herskind, bliver tingene anderledes i aften. Det fortæller han i et interview med Ekstra Bladet.

– Vi skal tage initiativet og tvinge dem ud i situationer, som de ikke er vant til. Vores forsvar skal virkelig lægge hårdt pres på dem og sørge for, at de ikke får gang i deres kombinationer. De skal presses i samtlige 60 minutter. Vi får en kamp med mange tacklinger, vurderer Herskind og forsikrer, at vi ikke skal være nervøse for den sejren.

– Det bliver vores større bredde, som bliver udslagsgivende. Vi kan skifte ude på alle pladser, uden det går ud over niveauet. Det kan Serbien ikke. De trækker meget hårdt på en mindre stamme af spillere, og de kan ikke holde dampen i en hel kamp. Derfor skal vi konstant presse dem hårdt i begge ender, siger Søren Herskind.


bet365 håndbold