Så kan det nok være, at de hele håndbold-Danmark kom ned på jorden igen, da holdet tabte 22-29 til Ungarn. Danmark var på hælene hele kampen og var aldrig sådan rigtigt på at kunne snuppe sejren. Selvom pigerne allerede er videre til ottendedelsfinalen, er det en streg i regningen, at de tabte på den måde gjorde.

Cheftræner Klavs Bruun Jørgensen er da heller ikke sen til at tage ansvaret på sin kappe. Landstræneren mener han selv, at han kunne have været mere aktiv på sinelinjen og have skiftet bedre ud. Det siger han til flere danske sportsmedier.

Men inden pessimismen helt tager over, og vi aflyser alt, hvad der hedder VM-fest i Herning, skal vi huske på, at vi som allerede nævnt er klar til at skulle spille ottendedelsfinale. Men derfor har kampen imod Montenegro den største betydning alligevel.

Der er nemlig stor forskel på at gå i en knald-eller-fald-kamp med to nederlag i bagagen. Ud over at modstanderen vil være væsentlig hårdere, så handler det mest af alt om at have troen på egne evner.

Derfor skal de danske håndbold fans helt ud på stolen, hvad end de er hjemme foran husalteret eller på plads i boksen. Pigerne skal ordentligt videre! Kom så Danmark!


bet365 håndbold