Der venter et direkte opgør om andenpladsen i gruppe A, når Danmark i aften møde det slagkraftige hold fra Montenegro i Boxen i Herning ved VM i håndbold.

Med nederlaget til Ungarn er Danmark dumpet ned på tredjepladsen i gruppen, men man er kun et point fra Montenegro på førstepladsen, så skal i den grad skrues op for blusset.

Ungarn ser ud til at snuppe position et i gruppen, da de skal møde Japan i den sidste kamp, og selvom Danmark og Ungarn begge har seks point, så er Ungarn bedre indbyrdes qua deres sejr på 29-22 over danskerne.

Hvis der skal to point på tavlen, er det vigtigt, at VM´s topscorer Jovanka Radicevic lukkes ned. Hun har scoret 28 mål som højre fløj, og hun er mere giftig end en sulten klapperslange.

Desuden mener veteranen Rikke Skov, at der skal råbes noget mere på holdet, hvis der skal være dansk succes. Det siger hun til dr.dk.

Desuden må man også sige, at der var rigeligt med tekniske fejl mod Ungarn, så mon ikke koncentrationen skal have et nøk op ad, hvis det skal blive til dansk sejr.


bet365 håndbold