I dette efterår har der været fuld blus på nabokrigen imellem Danmark og Sverige. Vi har allerede mødt svenskerne i både tennis og i fodbold, hvor det begge gange blev til danske nederlag. Det kan godt være, at vores kære naboer satte en stopper for fodboldlandsholdets drømme om at skulle spille EM i Frankrig til næste år, og at de danske tennis-herrer også måtte give fortabt til de blå/gule, men nu er det kvindernes tur!

Hvis de danske Jernladies skal have succes ved VM på hjemmebane, kræver det, at vi slår Sverige i ottendedelsfinalen.  Det blev resultatet efter, at Danmark fredag aften tabte med to mål til Montenegro i en kamp, hvor Danmark godt nok fik bevist, at man skal hedde Hansen, hvis man vil være rød/hvid venstreback i verdensklasse, men hvor flere af profilerne faldt voldsomt igennem. Lige meget hvor imponerende Anne Mette Hansens otte mål var, så er det ikke holdets yngste, der skal spille os i en kvartfinale!

Skræk modstander

Landstræneren har udtalt, at Sverige var præcis den modstander, han helt ville have undgået. Men der er ikke noget at gøre ved det. Trods alt hæftede han sig ved at holdet spillede sig op i anden halvleg imod Montenegro. Det fortæller han blandet andet i et interview med Ekstra Bladet.

Nu er der ikke plads til flere svingærinder. Ikke plads til flere dårlige præstationer af profilerne. Svenskerne skal slås og tredje gang må være lykkens gang!

Kampen imod Sverige spilles søndag kl: 20:35


bet365 håndbold