Så er der ikke mange timer til, at Danmark skal forsøge at spille sig i semifinalen ved VM i kvindehåndbold. På et ekstraordinært pressemøde, der blev afholdt tirsdag, fortalte landstræner Klavs Bruun Jørgensen, at han mener, at Danmark har kvaliteterne til at vinde guld.

Det er måske lige en overdrivelse, men imod Rumænien får vi lidt flere svar på, hvor langt de er fra tidligere tiders triumfer.  I Cristina Neagu råder rumænerne over hende der af mange eksperter vurderes som verdens bedste håndboldspiller, men er de langt fra usårlige.

Til gengæld kan vi få problemer fra egne rækker.

Imod Sverige udspillede der sig et drama på sidelinjen, hvor Mette Gravholt fik skideballe af assistenttræner, Søren Herskind, der ledte tankerne tilbage til de opgør, Ulrik Wilbek i sin tid havde med Anja Andersen.

Ingen er i tvivl om Mette Gravholts spillemæssige kvaliteter, problemet er den kædereaktion, der opstår, når hun ikke spiller, som hun har lyst til, når hun ikke lykkes, graver hun sig ned i det kulsorte hul og udstråler minus-energi, så de dårlige vibrationer spreder sig som pest på bane og bænk.

Mette Gravholt var ikke med på pressemødet i går, og spørgsmålet er om hun kommer i aktion i aften?


bet365 håndbold