Helt som ventet blev det de norske favoritter, som tog sig af guldet ved VM for kvinder. Det står klart efter, at de vandt finalen over Holland med 31-23. Kampen blev en stor fest for vore norske naboer, der var dominerende både på banen og på tilskuerpladserne, hvor tusindvis af normænd havde taget turen til Herning for at støtte deres håndboldkvinder.

Guldmedaljerne betyder, at Norge igen sidder tungt på tronen indenfor kvindehåndbold, da de er indehavere af både VM-EM og OL.

Pelset af bjørnen

Danmark slutter med at blive nummer seks. Tidligere på søndagen sluttede Klavs Bruun Jørgensens tropper af med at tabe til Rusland. Danskerne var ellers foran igennem hele første halvleg, men faldt totalt sammen i de sidste 30 minutter. Resultatet er dog ikke noget, som ændre ved, at de om nogle måneder skal spille kvalifikation til OL i Rio. Det eneste som ændre sig er modstanderen.


bet365 håndbold