Efter søndagens træningskamp imod Frankrig, lignede det et sandt skadeshelvede for de danske håndbold-herrer. Både Mads Christiansen og Michael Damgaard var i gulvet og lignede på ingen måde spillere, der var klar til at trække i nationaldragten ved EM i Polen.

Men når holdet torsdag sætter kursen imod Gdansk, er både Damgaard og Christensen med i flyet.

Michael Damgaards forstuvede fod kommer ikke til at forhindre bagspilleren i at spille EM, hvor han har tænkt sig at spille alle kampe.

– De fleste kan komme igennem kamp 1. Det svære er at komme igennem kamp 2 og 3. Og jeg vil gerne deltage i alle sammen. Piller kan rede meget, men i det lange løb gavner det ikke særlig meget, fortæller han til TV2 SPORT, mens han i samme åndedrag forsikre om, at han er 100 procent klar.

Kun sat et par dage tilbage

Samme positive melding er der hos Mads Christensen, som på trods af, at han har været ude det meste af efteråret, kun føler sig sat et par dage tilbage i til fysiske formåen.

­ – Det er gået udmærket. Jeg har været med i de ting, vi har lavet. Vi har trænet meget taktisk især i forsvarsspillet, og der har jeg været en del med i forsvarskonstellationerne og synes, det er forløbet udmærket, siger han til TV 2 SPORT.

Du kan se Danmarks kampe ved EM i Polen live stream!


bet365 håndbold