Der var krise på i kampen mod Spanien i søndags, men da først landstræner Gudmundur Gudmundsson fandt den magiske formel, så fik den spanske tyr slebet hornene.

I pausen udtænkte han en plan, som fik spanierne i sænk, afslører han overfor eb.dk. Her sendte han Mikkel Hansen ind som playmaker og Michael Damgaard ind som venstre back, og det var med til at vende opgøret:

–  Jeg fik tanken og besluttede straks, at det ville jeg gøre. Og det lykkedes fint. Vi spillede meget målrettet, ja faktisk spillede vi de samme tre, fire ting hele tiden, og det var nok. (Jesper, red.) Nøddesbo kom jo også ind og hjalp os med mange mål. Han var meget bevægelig, og både Mikkel og Damgaard fandt ham på stregen.

Lad os håbe, at de også finder melodien mod Sverige tirsdag aften kl. 20.30, når Danmark spiller den anden kamp i mellemrunden.


bet365 håndbold