Se Danmark – Ungarn online med live stream – VM Håndbold 2019

Du kan se håndboldlandskampen Danmark – Ungarn online medlive streaming hos bet365.

Der venter en meget spændende og vigtig kamp for Danmarks håndboldherrer, og du skal selvfølgelig se VM-kampen imod Ungarn på nettet med live streaming.

Du kan se Danmark – Ungarn med bet365s live streaming her!

Regler og vilkår gælder | 18+

Danmark er kommet flot fra start under VM i håndbold 2019. Vi har hentet fem sejre i de første fem kampe i gruppespillet, og nu er det så tid til mellemrunden.

Her skal Danmark møde Ungarn, Egypten og Sverige, og det står allerede klart, at vi har særdeles gode chancer for at komme i semifinalen.

Vores første kamp er imod Ungarn, som egentlig har gjort det fint under VM, men der skal være stor forskel på de to mandskaber.

Danmark skal revanchere VM-nederlag imod Ungarn

For præcis to år siden mødte Danmark også Ungarn ved VM i håndbold. De to hold fulgtes godt ad i første halvleg, men Ungarn var hele tiden et skridt foran i anden halvleg og vandt over et skidt spillende dansk landshold.

Dengang var der tale om 1/8-finalen, og nederlaget imod Ungarn var dermed lig et exit for Danmark, som ellers havde et af de stærkeste mandskaber til VM.

Denne gang virker Danmark til at være bedre kørende. De lette kampe i starten af VM har givet os ro på til at afprøve en masse spillere og formationer, og nu er det så tid til at køre de tunge skyts i stilling før de afgørende mellemrundekampe.

Danske profiler skal holde topform imod Ungarn

En af grundene til vores gode præstationer, og særligt den fine sejr over Norge, har været målmand Niklas Landin og venstre back Mikkel Hansen.

Niklas Landin har den hidtil højeste redningsprocent under VM på 51, og hvis han bare holder et niveau i nærheden af det, så kommer vi også langt under VM.

Mikkel Hansen scorede hele 14 kasser imod Norge efter en lidt sløj start ved VM. Det er dog ikke unormalt, at så stor en stjerne ikke bliver motiveret af kampe imod Saudi-Arabien, Tunesien m.fl.

Vi håber på en lige så fin præstation af Danmark, når Ungarn er modstanderen lørdag aften. Skulle vi gå hen og tabe, så er det faktisk ikke engang så katastrofalt igen, da vi stadig har fine chancer for at nå semifinalen, men selvfølgelig skal Ungarn slås.

Se Danmark – Ungarn på nettet med live streaming. Den nemmeste måde at se Håndbold VM 2019 på.


bet365 håndbold