Se Danmark – Sverige med online live streaming – VM i håndbold 2019

Du kan live streame VM-håndboldkampen mellem Danmark og Sverige direkte online. Der venter et brag af en kamp ved VM i håndbold 2019, og hvis du ikke vil se håndbold i TV, så kan du live streame kampen online!

Det gælder den sidste kamp for Danmark og Sverige ved mellemrunden under Håndbold-VM 2019. Danmark topper gruppen med otte point, og da Sverige og Norge ligger bagved med seks point, så kan Danmarks faktisk godt tåle et mindre nederlag til Sverige.

Taber Danmark med fire mål eller mindre er det nok ligesom, at uafgjort og en dansk sejr selvfølgelig også vil sende os videre til semifinalen.

Det kan dog blive afgørende om man ender på første- eller andenpladsen. Frankrig og Tyskland kommer samtidigt til at kæmpe om førstepladsen i deres gruppe, og selvom Tyskland – ligesom Danmark – er på hjemmebane, så er Frankrig det bedste hold, og det ville være en fordel ikke at møde dem i semifinalen.

Sverige vandt over Danmark senest

Det er omkring et år siden, at Danmark og Sverige senest mødte hinanden i en herrehåndboldkamp. Dengang galdt det semifinalen ved EM, og Danmark var på forhånd udråbt som favoritter til at gå videre til semifinalen.

Sverige var dog foran i hele kampen, og de havde faktisk bolden i angrebet med en føring på 28-27 med omkring 10 sekunder igen, men Jannick Green reddede bolden, og fandt hurtigt Mikkel Hansen, der hamrede bolden ned i angrebet, så vi kunne udligne til 28-28 i de døende sekunder.

Sverige trak dog også fra i den forlængede spilletid, og de endte med at vinde kampen til stor skuffelse for de danske spillere.

Nu har de alletiders mulighed for at tage hævn over svenskerne, og samtidigt kvalificere sig til semifinalen.

Danmark har alletiders mulighed for at vinde VM i håndbold, og så endda på hjemmebane, så der er slet ingen undskyldninger for ikke at vinde imod Sverige.

Du kan som bekendt live streame Danmark – Sverige online hos bet365.


bet365 håndbold