VM-Håndbold 2019 Semifinale: Se Danmark – Frankrig med live streaming!

Danmark er klar til semifinalen ved VM i håndbold 2019, og vi skal møde Frankrig. Du kan selvfølgelig live streame kampen online!

Efter sejren imod Sverige, som var vores ottende sejr på stribe ved dette mesterskab, skal Danmark nu møde andenpladsen fra den anden mellemrundegruppe, Frankrig.

Vi har i de seneste mange år haft det svært imod Frankrig, men vi bliver vurderet som favoritter

Du kan se Danmark – Frankrig med bet365s live streaming her!

Regler og vilkår gælder | 18+ | Live Streaming kræver penge på kontoen

Danmark har ikke hjemmebane imod Frankrig

Under samtlige af Danmarks otte kampe indtil videre har landsholdet fået enorm støtte fra de omkring 15.000 tilskuere i Jyske Bank Boxen.

Det kommer vi dog ikke til at få denne gang, da begge semifinalerne spilles i Hamburg, og det kan vise sig at have stor betydning for Danmark.

Selvom mange danskere forventes at tage turen til Hamborg for at se kampen mellem Danmark og Frankrig, så må man forvente, at hovedparten af tilskuerne er tyske.

Derudover vil en del franske tilskuere nok også finde vej til hallen i Hamborg, hvor der er plads til 16.000 mennesker.

Frankrig er ikke så stærke som tidligere

Frankrig har domineret håndbolden i de seneste mange år. Med tre VM- og EM-titler i løbet af det seneste årti, så har ingen været i nærheden af dem, men de virker ikke lige så stærke i disse dage.

Nikola Karabatic har altid været den store stjerne, men han dominerer ikke længere på samme måde. Med hans 300 landskampe for Frankrig er han dog stadig en stor kapacitet at have med på holdet.

Af spillere på det tidligere storhold er der ikke mange år tilbage, men Luc Abalo, Michael Guigou og Cedric Sorhaindo er fortsat med i truppen, som styres af Didier Dinart.

Mikkel Hansen og Niklas Landin er Danmarks nøgler

Danmark har bevist, at vi har en bred trup til rådighed. Niveauet blandt reserverne har vist sig at være fint, men der er dog to spillere, der skal toppræstere, hvis vi skal vinde imod Frankrig.

Niklas Landin har været VMs bedste keeper, og han beviste endnu engang imod Sverige, at han har verdensklasse.

Målmanden og så venstre back Mikkel Hansen er nødt til at ramme topformen, hvis vi skal have en chance.

Mikkel Hansen var fantastisk imod Norge, men har siden da været svingende, men han burde komme tilbage på toppen imod Frankrig.

Hansen skal i øvrigt møde fire af hans normale holdkammerater fra PSG, herunder Karabatic og Abalo.


bet365 håndbold