bet365 håndbold

Se Danmark – Norge med online live streaming!

Så gælder det VM-finalen mellem Danmark og Norge, som du selvfølgelig kan live streame online.

Live Stream Danmark – Norge hos bet365 lige her!

Regler og vilkår gælder | 18+ | Live Streaming kræver penge på kontoen

Der venter et brag af en kamp i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor vi forvente romkring 15.000 danskere på plads, så stemningen kommer heller ikke til at fejle noget, når Danmark og Norge går på banen for at slås om VM-guldet i herrehåndbold.

Danmark og Norge har allerede mødt hinanden under VM i 2019. Det skete i en mellemrundekamp, hvor man tydeligt så klasseforskellen på de to mandskaber.

Mikkel Hansen lavede hele 14 kasser ved den lejlighed, og hvis han bare har halvt så god en dag, så bør vi have enormt gode chancer for at sikre os vores første VM-guld i herrehåndbold.

Danmark skal fortsætte det gode angrebsspil

Danmark vandt som bekendt semifinalen imod Frankrig. Det lignede på forhånd en lige kamp, men Danmark var klasser bedre, og vi vandt kampen med utrolige 38-30.

Det er helt uhørt at score 38 mål imod Frankrig i så vigtig en landskamp, men der har været mange positive overraskelser under VM i 2019, hvor Danmark har gjort rent bord indtil videre.

Morten Olsen kom ind i den kamp, og spillede sin bedste kamp under dette VM. Han var farlig fra distancen og gik godt med i det etablerede angrebsspil, hvilket man i øvrigt også kan sige om samtlige andre fra Danmarks bagkæde.

Således kan vi nok godt forvente en bagkæde med Mikkel Hansen, Rasmus Lauge og Morten Olsen fra kampens start.

Hvis vi har samme effektivitet, som vi havde imod Frankrig i VM-semifinalen, så er der ingen tvivl om, at vi vinder finalen imod Norge.

Sander Sagosen skal holdes nede for Norge

Norges klart bedste spiller hedder Sander Sagosen, som til dagligt spiller sammen med Mikkel Hansen i Paris Saint-Germain.

Med sine kun 23 år har han fortsat meget fart i benene, og han er fantastisk til at sætte en mand af. Han spillede sin dårligste landskamp i mange år imod Danmark i mellemrundekampen, men han kan næsten kun gøre det bedre denne gang.

Ved den lejlighed skyldtes det, at det danske forsvar var godt forberedt på ham, og så pillede Niklas Landin stort set alle hans skud.

Danmark skal passe på Norges kontraspil

Norge er nok det bedste landshold i verden til at løbe kontra. Deres fløjspillere løber på alt, og det er meget svært at lukke ned for medmindre man er godt forberedt på det.

Det var Danmark dog ved den lejlighed. Vi sørgede for ikke at smide nogle dumme bolde væk, og vi afsluttede samtidigt vores angreb med skud på mål, som gør det lidt sværere at løbe kontra imod.

Selvom Danmark kun vandt kampen med fire mål, så var der klasseforskel fra start til slut. Det bør også give Danmarks landshold en masse selvtillid før kampen i Jyske Bank Boxen, som starter 17.30.

Danmark er stærke imod Norge

Danmark og Norge har mødt hinanden masser af gange i løbet af de senere år, og man må sige, at Danmark har et godt tag på vores norske naboer.

De seneste fem landskampe mellem Danmark og Norge er endt med fire danske sejre og kun en enkelt norsk sejr.

Norges eneste sejr imod Danmark kom den 6. januar 2018, hvor de vandt med 27-25 i en Golden League-kamp.

Danmark har nu alletiders chance for at vinde guld, og så endda foran vores egne fans i Herning.

Se de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Danmark og Norge her:

Danmark – Norge: 30-26

Norge – Danmark: 23-33

Danmark – Norge: 25-27

Danmark – Norge: 24-19

Danmark – Norge: 34-30

Norge – Danmark: 28-33

Danmark – Norge: 31-32

Danmark – Norge: 34-22

Norge – Danmark: 32-26

Norge – Danmark: 23-35

Se Danmark – Norge med live streaming

Du kan som bekendt live streame VM-håndboldfinalen 2019 mellem Danmark og Norge direkte hos bet365. På den måde behøver du ikke at se håndbold i TV, og du kan i stedet se VM-håndbold med mobil, tablet eller computer.


bet365 håndbold