Se VM i håndbold for kvinder 2019 online med live streaming!

Sådan ser du VM håndbold 2019 online!

Samtlige kampe under VM i håndbold kan nemlig live streames bet365.

Uanset om det er Danmark, Norge eller Sveriges landskampe du vil se under VM i håndbold 2019, så kan du se kampene online.

Du skal blot have en konto eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer, og så har du ret til at se samtlige kampe ved VM i håndbold for kvinder.

I november og december 2019 skal det danske kvindelandshold kæmpe med 23 andre nationer om at vinde VM i kvindehåndbold, som bliver holdt i Japan.

Danmark har ikke et af de absolut bedste hold i kvindehåndbold, men omvendt så er vi en af outsiderne til at vinde VM for anden gang.

Norge og Frankrig er de store favoritter til at vinde, men uanset om Danmark ikke skulle gå hen at vinde VM-slutrunden 2019, så venter der en masse fantastisk håndbold, som du kan se på din computer, mobil og tablet.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har dog skabt flotte resultater, og mange af spillerne kender hinanden fra deres klubber, så måske kan vi vinde nogle overraskende medaljer?

Danmarks profiler til VM

Der er sket en del siden vores gyldne generation af jernladies, som vandt OL i håndbold i både 1996, 2000 og 2004.

Vi er ikke længere blandt de bedste landshold i verden på kvindesiden, men derfor har vi stadig nogle dygtige spillere.

Vores store stjerne er venstre back Stine Jørgensen, som til dagligt spiller for Odense Håndbold. Hun har med 140 landskampe og 455 mål for det danske landshold enormt meget erfaring på et ellers ungt landshold.

Vi er generelt godt rustet på venstre back, da vi også har en stærk backup i Anne Mette Hansen, som spiller i Gyori.

Derudover har vi en dygtig og rutineret keeper i Sandra Toft, som spiller i franske Brest Bretagne. Med sine 30 år er hun den ældste spiller i truppen, hvilket også fortæller noget om den mangel på rutine, der er i truppen.

Et interessant talent er Kristina Jørgensen, som er på kontrakt i Viborg HK, hvor hun dog ikke nødvendigvis kommer til at spille særligt længe.

Hun blev kåret til MVP (den mest værdifulde spiller) ved U19-EM i 2017, hvor Danmark i øvrigt vandt bronzemedaljer.

På trods af sine kun 21 år, så har hun allerede spillet over 30 landskampe, og kunne sagtens vise sig at blive en stor profil over de næste par år.

Du kan som sagt følge det danske kvindelandshold i deres kamp om at vinde VM i håndbold 2019 online med bet365s live streaming!

 


bet365 håndbold