Se VM i håndbold for mænd 2021 online med live streaming! I denne optakt guider vi dig til at live streame alle kampe under Håndbold-VM 2021.

Danskere er nemlig så heldige, at bet365 har købt rettighederne til at vise samtlige håndboldkampe fra VM 2021, som du kan live streame med mobil, tablet eller PC.

Det betyder egentlig, at du kan klare dig igennem hele VM med en konto hos bet365.

Se håndbold hos bet365 her!

Den 14. januar 2021 fløjtes der op til VM i håndbold 2021, som afholdes i Egypten. De forsvarende verdensmestre fra Danmark er kommet i Gruppe D, hvor vi skal møde Argentina, Bahrain og DR Congo.

Det bør ikke være videre problematisk for os at gå videre til mellemrunden. Herfra skal det også være en formsag at gå videre til kvartfinalen, hvor det begynder at blive lidt mere svært.

Alt i alt, så er Danmark en af de store favoritter til at vinde VM i håndbold 2021.

Danmarks profiler

Når man kigger på de største profiler under VM i håndbold, så kan man naturligvis ikke komme udenom Mikkel Hansen.

Han er flere gange blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller, og hvis Danmarks skal vinde VM 2021, så skal venstre backen naturligvis også være i topform.

En anden vigtig profil hos Danmark er keeper Niklas Landin. Han har været blandt verdens absolut bedste målvogtere i de seneste mange år, og kan han holde sin redningsprocent omkring de 50, så begynder det at ligne noget.

Generelt har vi et helt fantastisk hold, som landstræner Nikolaj Jacobsen også plejer at få det maksimale ud af.

Kigger man udenfor Danmarks grænser, så er de profilerede spillere Luc Abalo og Raul Entrerrios blandt de mest interessante og største navne.

VMs bedste hold

Danmark bliver vurderet som de stærkeste landshold sammen med Frankrig, Spanien og Norge.

Frankrig har igennem en årrække været totalt dominerende i herrehåndbolden, men de skuffede fælt ved EM i 2020.

De må til VM i 2021 undvære Nikola Karabatic, som selvfølgelig er et kæmpe tab. De har dog så mange verdensstjerner, at de sagtens kan vinde VM ligesom de gjorde i 1995, 2001, 2009, 2011, 2015 og 2017.

Vores norske naboer har traditionelt set været størst indenfor kvindehåndbold, men herrerne er steget i graderne over de seneste år.

Danmark vandt i 2019 VM-finalen med hele 31-22 over Norge. Vi havde hjemmebanefordelen dengang, hvilket vi bestemt ikke har i 2021, hvor VM afholdes i Egypten.

Der bliver selvfølgelig ikke åbnet op for tilskuere i hallerne, hvilket tager noget af stemningen. Vi er dog sikre på, at danskerne nok skal sidde klar foran skærmen, når første de danske håndboldherrer går på banen.

Sådan ser du VM i håndbold 2021: Online live streaming og TV

Du har to muligheder, hvis du vil se håndboldkampene under VM 2021. Du kan enten live streame håndbold på enten mobil, tablet eller PC eller også kan du vælge at se håndbold i TV.

TV2 sender alle Danmarks kampe ligesom der også sendes en masse håndbold på TV2 Play, hvor det dog koster en månedlig betaling.

Det slipper du for, hvis du blot opretter dig hos bet365, hvor du kan se samtlige VM-håndboldkampe med mobil, tablet eller PC.

Kom så Danmark!


bet365 håndbold